Concurs de TikTok

Dilluns, 13 de juliol de 2020 a les 00.00 h
Ja està en marxa el concurs de TikTok emmarcat en les activitats del Fostfestiva't i que s'allargarà durant tota la setmana.

Té dues categories: categoria juvenil (de 12 a 17 anys) i categoria familiar (haurà de participar també el pare, la mare, l’avi, etc.). Cada categoria tindrà el seu corresponent premi

Els participants menors d’edat han d’enviar una autorització signada pel pare/mare o tutor legal per correu electrònic, una vegada formalitzi la inscripció.

Els participants han de gravar un vídeo amb una durada no superior als 20 segons, que hauran de fer arribar a l’adreça electrònica , amb les corresponents dades personals dels participants (nom i cognoms, data de naixement, DNI, telèfon de contacte, direcció postal i l’autorització parental si s’escau)

IMPORTANT
Els requisits que han de complir els vídeos són el següent:

o La temàtica és lliure
o Tria una bona música
o Fes la teva coreografia
o Imprescindible un canvi de roba durant el vídeo

Els vídeos s’han de fer arribar durant la setmana del 13 al 17 de juliol al correu electrònic indicat. El concurs començarà el 13 de juliol a les 10h i finalitzarà el 17 de juliol a les 14h. Aquests vídeos es publicaran a l’Instagram de l’Ajuntament durant els dies 18 i 19 de juliol. Els guanyadors es publicaran a les xarxes socials de l’Ajuntament.

La votació dels guanyadors es farà a través dels “m’agrada” que rebin els vídeos i amb la participació d’un jurat format per integrants d’entitats juvenils i artístiques del poble.

ATENCIÓ: Aquells vídeos que l’organització consideri amb temàtica o llenguatge inadequats podran ser vetats, així com també aquells que de forma manifesta o encoberta donin lloc a qualsevol acte reprovable o denunciable.
Darrera actualització: 20.11.2020 | 12:00