Mostra de Teatre Amateur

Dissabte, 3 d'octubre de 2020 a les 20.00 h
Durant tot el mes d’octubre, el Grup de Teatre Segle XX celebrarà la 41ª Mostra de Teatre de Sant Fost, amb actuacions a L’Ateneu cada dissabte (20h) i diumenge (18h) de mes.

Les entrades tindran un preu de 5 euros (4 euros les persones jubilades i amb carnet jove) i es podran comprar una hora abans de l’espectacle. També es podran reservar escrivint a l’adreça de correu electrònic .

La mostra complirà amb totes les mesures de seguretat per evitar la propagació del coronavirus i l’aforament serà del 50%.

Dia 3 DONES I SILENCI

Companyia 8-Terrassa - Festival teatre Big Bang
La nostra obra ‘Dones i silenci’ ha estat guardonada al Gran Premio de España en la categoria de teatre social.
‘Dones i silenci’, de José Antonio Aguado, és una obra contra la violència de gènere. Petites històries que retraten diferents escenes on la dona és el centre de totes elles. La protagonista se sent atrapada, fuig o lluita contra els diferents formats de violència masclista. L'espectacle porta el públic a la reflexió i deixa el debat obert. Una obra que es desenvolupa a l'escenari i cinematogràficament en tres pantalles. Les projeccions compten amb la col·laboració del cineasta Antoni Verdaguer.

Darrera actualització: 20.11.2020 | 12:00