Campanya forestal 2021 de prevenció d'incendis

Dilluns, 15 de març de 2021 a les 08:15

Aquest dilluns s'ha posat en marxa la campanya forestal 2021 de prevenció d’incendis, que s'allargarà fins al proper 15 d'octubre.

Així, s´estableixen mesures de prevenció d´incendis forestals, entre les quals la prohibició de fer foc als terrenys forestals o en la franja de 500 metres que els envolta -sigui quina en sigui la finalitat-. En tot cas, es podran concedir autoritzacions de foc i s’haurà d’obtenir la corresponent autorització especial.

També es recomana mantenir el bosc net, guardar les restes d’aliments en una bossa i llençar-la després en un contenidor. No es poden abandonar ampolles ni cap objecte de vidre al bosc i cal apagar bé els llumins i les cigarretes, i evitar llençar-los per la finestra del cotxe.

Protecció Civil de Sant Fost ha revisat el material i els vehicles de prevenció i extinció d’incendis per tal de poder afrontar degudament la campanya forestal 2021. També s’han revisat el centenar d’hidrants d’incendis que té el municipi i els camins forestals perquè no hi hagi dificultat en accedir amb els vehicles d’emergència.

Aquest hivern ha estat poc plujós, motiu pel qual cal extremar les precaucions i conservar els boscos santfostencs. En tot cas, tothom qui vegi fum o foc al bosc ha de trucar d’immediat al 112.

Darrera actualització: 12.03.2021 | 13:43