El Club de Lectura de la Biblioteca Biblio@teneu passa al format virtual

Dijous, 12 de novembre de 2020 a les 00:00
El passat 5 de novembre, la Biblioteca Biblio@teneu va organitzar per primera vegada una sessió del Club de Lectura en format virtual. La sessió, organitzada en col·laboració amb la Institució de les Lletres Catalanes a través del programa “Lletres en viu”, no es va poder celebrar com s’havia previst de manera presencial per les mesures anti-covid19. Per això, es va optar per fer-ho a través d’una vídeo conferència.

En total, hi va participar una quinzena de persones a més d’Albert Villaró, autor de La bíblia andorrana, amb qui es van comentar els detalls del llibre que s’havia llegit des del club de lectura.

Com a resultat d’aquesta sessió virtual de novembre, la biblioteca s’ha proposat continuar fent el club de lectura de forma telemàtica. Per això, de cara al mes de desembre, ha programat una altra trobada virtual, en aquest cas, amb el traductor del llibre Un cor massa gran i altres relats, d’Eider Rodríguez. Es tracta d’un llibre escrit originàriament en euskera, traduït al català per Joan Pau Hernández, traductor i escriptor que actualment viu a Bigues i Riells.

La sessió tindrà lloc el proper 3 de desembre a les 18:30h. Les inscripcions a l’acte es poden fer trucant al telèfon 93.579.69.81, a l’adreça de correu electrònic o presencialment des de la biblioteca, en horari de dilluns, dimarts, dimecres i divendres de 16 a 20 de la tarda, i dijous i dissabtes al matí de 10 a 13.30h
Darrera actualització: 20.11.2020 | 11:33