Inici del Pla d’obertura progressiva d’activitats

Dilluns, 23 de novembre de 2020 a les 08:00

Aquest dilluns comença a aplicar-se el tram 1 del Pla d'obertura progressiva d'activitats acordat per la Generalitat de Catalunya. Les principals novetats d'aquesta etapa, que s'allargarà com a mínim fins al 7 de desembre, són:

ACTIVITATS CULTURALS
Oberts: museus, biblioteques i sales d’exposició al 50% de l’aforament.

Oberts: cinemes, teatres, auditoris i sales de concerts, amb un 50% de l’aforament i un màxim de 500 persones.


HOSTALERIA, RESTAURACIÓ I HOTELS
Terrasses: obertes amb una distància mínima senyalitzada de 2 metres entre taules o agrupacions de taules. Limitació de 4 comensals per taula o agrupacions de taules diferents, excepte que es tracti de grups bombolla. De 06:00 h a 18:00 h i, de 18:00 h a 21:30 h, exclusivament per a servir sopars.

Interiors: oberts amb el 30% de l’aforament amb bona ventilació natural o forçada i amb una distància mínima de 2 metres entre comensals de taules o agrupacions de taules. Limitació de 4 comensals per taula o agrupacions de taula, excepte que es tracti de grups bombolla. De 06:00 h a 18:00 h i, de 18:00 h a 21:30 h, exclusivament per a servir sopars.


UNIVERSITATS I ESCOLES
Universitats: la docència teòrica en format virtual.
Batxillerat, cicles formatius i ensenyaments de règim general reglats: reducció activitat presencial.
ESO, primària i infantil: presencialitat plena.

Obertes:
Activitats organitzades pels centres educatius.
Activitats esportives no competitives organitzades en l’àmbit escolar.
Activitats extraescolars presencials fora dels centres educatius, fins un màxim de 6 alumnes per aula.
Activitats de l’àmbit del lleure educatiu a l’aire lliure i, aquelles que es facin en espais interiors, en grups de màxim 6 persones.


ESPORTS
Obertes: instal·lacions i equipaments esportius a l’aire lliure, amb un aforament màxim del 50% i control d’accés. Instal·lacions i equipaments esportius en espais tancats, amb un aforament màxim del 30%, amb cita prèvia i sense vestidors (excepte piscines). Inclou pràctica esportiva federada.


COMERÇOS I CENTRES COMERCIALS
30% de l’aforament en petit comerç de menys de 800 m² i mercats no sedentaris. En els més de 800 m², aplicació de l’aforament sobre el total de la superfície de venda.


ACTES RELIGIOSOS I CERIMÒNIES CIVILS
30% de l’aforament justificat.

Al tram 1 del pla, l’entrada i sortida de Catalunya sense motiu justificat continua restringida, així com també l’entrada i sortida dels municipis des de les 6h del divendres fins a les 6h del dilluns. Tampoc es pot circular pel carrer de les 22h a les 6h, excepte causes justificades.

Més informació a la pàgina web canalsalut.gencat.cat.

Darrera actualització: 04.12.2020 | 10:20