Jornades de portes obertes a les escoles i l'institut

Dilluns, 22 de febrer de 2021 a les 09:00

Del 15 al 24 de març tindran lloc les preinscripcions escolars per al curs 2021/2022. Donada la situació sanitària, les portes obertes d'enguany que organitzaran els centres educatius de Sant Fost seran en format virtual, tot i que les escoles també faran visites presencials amb cita prèvia.

El 3 i 4 de març, portes obertes telemàtiques a les escoles

El dimecres 3 i el dijous 4 de març, a les 18h, les escoles faran una sessió informativa telemàtica per explicar els seus projectes. La primera en fer-ho serà l'escola Joaquim Abril (3 de març) i l'endemà la seguirà El Roure (4 de març). En tots dos casos, l’enllaç per accedir a la sessió informativa s’ha de demanar per correu electrònic escrivint a educacio@santfost.cat.

El 6 de març, visites presencials en grups reduïts i cita prèvia

El dissabte 6 de març al matí, els dos centres organitzaran una visita presencial a les seves instal·lacions. Seran visites de 30 minuts, amb 3 unitats familiars com a màxim alhora i només 2 persones de cada família, sense infants. L’equip directiu serà qui farà les visites als centres i hi haurà un servei de neteja durant tot el matí per mantenir l’edifici net i desinfectat.

Les portes obertes de l’institut, el 8 de març

L’institut Alba del Vallès té previst organitzar la jornada de portes obertes el 8 de març. Ho farà en format virtual a través de diferents canals, que compartirà el mateix dia 8 i que serviran per respondre preguntes i resoldre dubtes. A més, l’institut també difondrà un vídeo informatiu a través del seu web. 

Per tal que sigui més fàcil conèixer els projectes educatius dels centres de Sant Fost, l’Ajuntament ha editat un llibret amb informació sobre els quatre centres que s’enviarà a les famílies d’infants en edat d’iniciar l’escola bressol, el cicle infantil i l'ESO. Si alguna de les famílies interessades no rep el llibret, ha de demanar-lo escrivint un correu electrònic a educacio@santfost.cat.

Darrera actualització: 03.03.2021 | 13:40