La Policia Local deté una persona que havia forçat una cinquantena de trasters a Sant Fost

Dimecres, 16 de desembre de 2020 a les 17:20

La Policia Local de Sant Fost va detenir la setmana passada una persona per temptativa de robatori amb força i atemptat als agents de l’autoritat. Els agents que el van detenir van comptabilitzar que havia forçat presumptament 48 trasters d’una illa de cases del barri de Can Corominas. A l’interior del seu vehicle hi van trobar una bossa amb eines, guants i altres estris. La persona detinguda, també s’havia saltat prèviament un control a Granollers.

L’actuació coincideix amb el desplegament d’un dispositiu de la Policia Local, en coordinació amb el cos dels Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Martorelles, per tal de prevenir robatoris amb força als domicilis de Sant Fost.

En concret, s’ha activat un servei de patrulla que fa un servei de vigilància específica en cases i domicilis en torns i dies concrets. Aquest servei complementa el que ofereix una segona patrulla policial que circula pels carrers del municipi en diferents torns, tant de dia com de nit. També s’han extremat els controls de pas als accessos dels diferents barris i urbanitzacions de Sant Fost.

El cos de Mossos d'Esquadra dóna una sèrie de consells per prevenir robatoris en domicilis. Es poden consultar en aquest enllaç

Darrera actualització: 17.12.2020 | 08:42