Setmana de la Natura a Sant Fost · Activitats 26 de maig de 2021

Dijous, 27 de maig de 2021 a les 00:00

Alumnes de les escoles El Roure i Joaquim Abril han participat d'una plantada d'arbres a la llera del riu Besòs organitzada per l'Ajuntament de Sant Fost de Campsentelles en el marc de la Setmana de la Natura i coincidint amb la campanya internacional d'Un arbre per Europa.

Dins de les activitats programades per la regidoria de Medi Ambient de l'ajuntament de Sant Fost de Campsentelles durant la jornada d'avui els escolars d'El Roure i el Joaquim Abril han realitzat tallers amb fauna local i de potabilització de l'aigua. L'objectiu d'aquesta activitat és conscienciar als més menuts de la importància de cuidar el medi ambient i respectar la natura.

La Setmana de la Natura és una campanya dirigida a promoure activitats a Catalunya per a conscienciar sobre la importància de vetllar per la natura i el nostre territori.

En aquest marc també hi participarà l'Institut Alba del Vallès amb una plantada d'un arbre dins l'institut el proper divendres 28.

La Setmana de la Natura finalitzarà el 5 de juny coincidint amb el Dia del Medi ambient. L'Ajuntament de Sant Fost de Campsentelles organitzarà una recollida de deixalles i un conjunt d'espectacles de conscienciació, els quals inclouen la presència d'un globus aerostàtic captiu, on els sanfostencs i sanfostenques podran gaudir gratuïtament de les vistes del riu Besós i la natura que l’envolta.

#santfostesnatura

 

Darrera actualització: 27.05.2021 | 12:46