La Biblioteca Biblio@teneu reobre aquest dilluns amb horari restringit i només amb servei de préstec i retorn

Dilluns, 1 de juny de 2020 a les 00:00
La Biblioteca Biblio@teneu reobrirà aquesta tarda en horari restringit i únicament amb servei de préstec i retorn de documents. En concret, a partir d'avui la biblioteca obrirà en els següents horaris:

- Dilluns, dimarts, dimecres i divendres: tardes, de 17h a 20h
- Dijous: matí, de 10h a 13h


En la fase 1 del desconfinament en què es troba Sant Fost, encara no està permès accedir directament a la col·lecció general de documents, ni utilitzar la biblioteca per a consulta ni per a estudi. Tampoc es podran utilitzar els ordinadors públics ni s’oferirà el préstec interbibliotecari, i no es podran fer els exàmens de l'Actic.

Tots aquests serveis i l'horari habitual de la biblioteca s'aniran recuperant progressivament seguint indicacions de les autoritats competents. Se n'informarà a través de la pàgina web de l'Ajuntament i de les xarxes socials.

Préstecs amb cita prèvia
Com que encara no es podrà accedir a la col·lecció, la Biblioteca Biblio@teneu recomana demanar els documents de préstec amb cita prèvia a través d'un d'aquests canals:

- Per telèfon, al 93.579.69.81
- Per correu electrònic, a l'adreça
- A la pàgina web bibliotecavirtual.diba.cat

D'aquesta manera, el personal de la biblioteca prepararà els documents i el préstec serà més ràpid i àgil. Com sempre, els llibres que hi ha disponibles a la biblioteca es poden consultar al catàleg del web aladi.diba.cat.

Retorns i dates d'entrega
A partir d'avui, la bústia exterior de la Biblioteca Biblio@teneu tornarà a estar oberta per poder fer les devolucions de documents directament. A més, els llibres que es retornin es posaran en quarantena i estaran aïllats durant 14 dies. Després, es tornaran a posar a disposició dels usuaris.

Tots els préstecs s'han ampliat fins al 31 de juliol i les reserves de documents, fins al 23 de juliol.

Mesures de seguretat
L'Ajuntament de Sant Fost i la Diputació de Barcelona han treballat conjuntament per adaptar la Biblioteca Biblio@teneu a la situació actual i poder reobrir seguint totes les mesures de seguretat per evitar la propagació del coronavirus.

Així doncs, caldrà mantenir la distància social de 2 metres i entrar a l'edifici amb la mascareta posada. També caldrà rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic, que estarà a disposició dels usuaris a l'entrada de la biblioteca.
Darrera actualització: 20.11.2020 | 11:32