Notícies

 • Cartell Torna el DeixaLlibres per Sant Jordi a la xarxa comarcal de deixalleries 19 d'abril de 2021

  Les 25 deixalleries comarcals i la mòbil tornen a ser, del 20 al 25 d’abril, l’escenari de l’activitat DeixaLlibres, que permet dotar aquestes instal·lacions, durant la diada de Sant Jordi, d’un punt de reutilització de llibres usats provinents de la xarxa de deixalleries comarcal. 

 • Vacunació Informació actualitzada sobre la Covid-19 16 d'abril de 2021

  El Procicat ha prorrogat el confinament comarcal i totes les mesures vigents durant els propers dies, fins al dilluns 26 d’abril.

 • Ocupació Nou servei per fomentar l’ocupació juvenil a Sant Fost 15 d'abril de 2021

  Referents del Consell Comarcal visitaran el municipi quinzenalment per orientar i assessorar els santfostencs d’entre 16 i 29 anys que busquin feina

 • Foto Sant Fost inaugura la Plaça de la República 15 d'abril de 2021

  L’espai es va estrenar oficialment aquest dimecres, 14 d’abril, coincidint amb el 90è aniversari de la proclamació de la Segona República.

 • República Acte commemoratiu del 90è aniversari de la Segona República 14 d'abril de 2021

  Aquest dimecres 14 d'abril, a les 19h, tindrà lloc un acte institucional de commemoració del 90è aniversari de la proclamació de la 2a República.

 • Covid Informació actualitzada sobre la Covid-19 9 d'abril de 2021

  Aquesta setmana, el Ministeri de Sanitat ha decidit administrar la vacuna AstraZeneca només a les persones d'entre 60 i 69 anys arran de la confirmació de les trombosis, infreqüents però existents, que pot causar la vacuna com a efecte advers, sobretot entre joves. Les persones majors de 70 anys es continuaran vacunant amb Pfizer i Moderna. 

 • Mesures Noves mesures per prevenir la Covid-19 a partir del 9 d'abril 8 d'abril de 2021

  A partir d'aquest divendres tornarà a entrar en vigor el confinament comarcal.

 • Portes obertes Jornades de portes obertes a l'Escola Bressol El Petit Roure 7 d'abril de 2021

  Aquest abril, l'escola bressol de Sant Fost El Petit Roure organitza jornades de portes obertes per conèixer el projecte del centre. 

 • Ple Nou govern de coalició d’IUSF i Sant Fost En Comú Podem 30 de març de 2021

  La moció dels dos partits ha prosperat i Montserrat Sanmartí és la nova alcaldessa de Sant Fost.

 • Castanyers Entra en funcionament el nou enllumenat del Camí dels Castanyers 28 de març de 2021

  Aquesta setmana s'han posat en funcionament la trentena de fanals led instal·lats al Camí dels Castanyers.

 • Pla local de seguretat Nou pla per millorar la seguretat a Sant Fost 26 de març de 2021

  L’Ajuntament de Sant Fost ha presentat aquest divendres el Pla de Seguretat Local en la Junta de Seguretat Local extraordinària celebrada per a l’ocasió. Es tracta d’un document fet en col·laboració amb tots els cossos policials i pensat per millorar la seguretat al municipi que, segons la caporal de la Policia Local de Sant Fost, Mayte Toledo, “marca un abans i un després en l’àmbit de la seguretat del municipi” i permetrà que el cos policial “f aci rendició de comptes amb la ciutadania i treball i estratègicament per consolidar-nos com un servei de qualitat”.

 • Campanya comerciants Compra a Sant Fost i aconsegueix la teva bossa! 26 de març de 2021

  Aquests dies comprar a Sant Fost té premi, i és que l’Ajuntament i l’Associació de Comerciants de Sant Fost han impulsat una nova campanya de promoció del comerç local per donar a conèixer els comerços del municipi.

 • Albus Noves parades en el recorregut de l'Albus 26 de març de 2021

  Després d’haver analitzat el funcionament del nou recorregut de l’Albus en els últims 3 mesos, havent fet balanç del nombre d’usuaris que han fet ús del servei i tenint en compte totes les propostes que els veïns i veïnes de Sant Fost han fet arribar a l’Ajuntament, l’equip de govern ha decidit consensuar amb l’operador alguns canvis en el trajecte de l’autobús.  

 • Cotxe policial La Policia Local estrena vehicle 25 de març de 2021

  La Policia Local acaba d’estrenar un nou vehicle per fer el patrullatge per Sant Fost.

 • Joves Més de 150 joves opinen sobre quin espai volen a Sant Fost 25 de març de 2021

  Entre els mesos de desembre i gener, més de 150 joves van participar en el Pla de Dinamització per a l’equipament juvenil La Llera que va impulsar l’Ajuntament de Sant Fost en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, per tal de determinar quines polítiques municipals podien servir per aprofitar millor l’espai i recollir opinions i experiències de professionals i dels propis joves del municipi.

 • Web L'Ajuntament obté un notable en transparència 23 de març de 2021

  Cada any, la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona analitza els webs dels ajuntaments i en puntua la qualitat i la transparència de la comunicació pública. Enguany, l'Ajuntament de Sant Fost ha obtingut una puntuació de 78.85%, la puntuació més alta dels últims 9 anys. 

 • Acte Acte d'homenatge a les víctimes de la Covid-19 a Sant Fost i de reconeixement al voluntariat 20 de març de 2021

  Avui fa 1 any que una vintena de voluntàries formava un grup de cosidores per confeccionar mascaretes i repartir-les entre les famílies de Sant Fost. Només durant el primer mes de confinament van cosir més de 20.000 mascaretes i 200 bates per al personal sanitari del CAP.

 • Parcel·la Neteja de la parcel·la municipal del costat de La Llera 19 de març de 2021

  L’Ajuntament ha extret del circuit de la recollida de mobles vells i voluminosos el terreny municipal situat al costat de l’espai jove La Llera, que des de fa anys era el lloc on s’hi acumulaven totes les deixalles i les andròmines que es recollien pel poble.

 • Ple Dimarts 30 de març: Ple Municipal Extraordinari 16 de març de 2021

  El dimarts 30 de març, a les 12h, se celebrarà una sessió extraordinària del ple municipal.

 • Pàdel Es renova la gespa de les pistes de pàdel de Can Lladó 16 de març de 2021

  El CEM Can Lladó ha renovat la gespa de les dues pistes de pàdel i, per celebrar-ho, aquest dissabte organitzarà una jornada festiva pensada per a totes les edats i nivells, que s’allargarà durant tot el dia.

 • Bosc Campanya forestal 2021 de prevenció d'incendis 15 de març de 2021

  Aquest dilluns s'ha posat en marxa la campanya forestal 2021 de prevenció d’incendis, que s'allargarà fins al proper 15 d'octubre.

 • Reunió a la Serradora Reunió amb la Generalitat per impulsar l’ocupació de Sant Fost, Martorelles i Santa Maria 12 de març de 2021

  Aquest dijous, la directora del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), Ariadna Rectoret, i el director d’Economia Social i Cooperativisme de la Generalitat, Josep Vidal, han celebrat una reunió a la Serradora amb els alcaldes i regidors dels tres municipis que conformen el conveni de col.laboració del Servei de Promoció Econòmica, Treball i Ocupació de La Serradora, i l’Agrupació d’Industrials del Baix Vallès.

 • Biblio@teneu La Biblio@teneu s'adhereix a un projecte per vincular la biblioteca amb la Xarxa de Parcs Naturals 12 de març de 2021

  La Biblioteca Biblio@teneus'ha sumat al programa 'Parcs i biblioteques...naturalment!', una iniciativa que uneix les dues xarxes més potents de la Diputació de Barcelona: la Xarxa de Biblioteques Municipals i la Xarxa de Parcs Naturals. 

 • Covid19 Canvis en les restriccions contra la Covid-19 a partir del 15 de març 11 de març de 2021

  A partir de dilluns 15 de març, algunes de les restriccions per prevenir la Covid-19 canviaran. La principal novetat és que es permetrà la mobilitat arreu del territori català sempre que sigui amb la bombolla de convivència. 

 • Ajuntament de Sant Fost de Campsentelles Nou pla d’igualtat a l’Ajuntament 11 de març de 2021

  L’Ajuntament està treballant en la redacció d’un pla d’igualtat en el sí de la plantilla municipal. Es tracta d’un projecte finançat i monitoritzat per la Diputació de Barcelona que es preveu que estigui enllestit a finals d’aquest 2021.

 • Rocòdrom Construïm l’escola del futur: renovem els centres de Sant Fost! 10 de març de 2021

  L’Ajuntament de Sant Fost ha posat en marxa el programa “Construïm l’escola del futur”, una iniciativa per renovar les instal·lacions dels centres educatius del municipi i actualitzar-ne els seus recursos, adaptant-los a les necessitats de l’alumnat.

 • Sant Fost L'Ajuntament inicia una ronda de contactes amb l’oposició per aprovar el pressupost 2021 9 de març de 2021

  L’equip de govern de l’Ajuntament de Sant Fost ha convocat aquesta setmana els grups a l’oposició per treballar el pressupost i consensuar les prioritats d’aquest 2021, que han de permetre la recuperació econòmica, cultural i social de Sant Fost.

 • 8 de març Commemoració del Dia Internacional de les Dones 8 de març de 2021

  L'Ajuntament de Sant Fost commemora avui el 8 de març, Dia Internacional de les Dones. Per això, la pancarta commemorativa ja penja al balcó del consistori i durant tot el cap de setmana i fins avui, la façana de l'Ajuntament s'il·lumina de color lila per retre homenatge a les dones i reivindicar els valors feministes i la igualtat entre dones i homes.

 • Restriccions anti-Covid19 Canvis en les restriccions contra la Covid-19 a partir del 8 de març 4 de març de 2021

  A partir de dilluns 8 de març, la Generalitat flexibilitzarà algunes de les restriccions vigents per fer front a la Covid-19.

 • Deixalleria mòbil Deixalleria mòbil: dissabte 6 de març 2 de març de 2021

  La deixalleria mòbil tornarà a instal·lar-se a Sant Fost el proper dissabte 6 de març.

   

Darrera actualització: 10.12.2020 | 13:42
Darrera actualització: 10.12.2020 | 13:42