Avisos

 • avaria Tall d'aigua a la carretera B-500 20 d'abril de 2021

  Aquest divendres 23 d'abril, es farà la reconnexió del tram anul·lat de l'avaria de la xarxa d'aigua de la carretera de Badalona. Aquestes tasques requeriran interrompre el subministrament durant unes 4 hores, a partir del divendres a les 23h i fins les 3h de la matinada de dissabte. 

 • Suspesa l’exposició de Gerard Piñero a L’Ateneu 14 d'abril de 2021

  A causa de les restriccions de mobilitat per evitar contagis de la Covid-19, l’exposició de Gerard Piñero ‘No pensis en la figura, sent el moviment, ’que havia d’acollir L’Ateneu del 27 d’abril a l’11 de maig s’ha suspès. Més endavant s’anunciaran les noves dates de la mostra.

 • Telèfon del CAP fora de servei 13 d'abril de 2021

  El telèfon del CAP està fora de servei. El número alternatiu que s'ha habilitat és el 93.326.89.01 (central de trucades). També hi podeu contactar al correu stfost.ics.mn@gencat.cat o fent una eConsulta en aquest enllaç

 • Bosc Campanya forestal 2021 de prevenció d'incendis 15 de març de 2021

  Ja està en marxa la campanya forestal 2021 de prevenció d’incendis. S´estableixen mesures de prevenció d´incendis forestals, entre les quals la prohibició de fer foc als terrenys forestals o en la franja de 500 metres que els envolta -sigui quina en sigui la finalitat-. En tot cas, es podran concedir autoritzacions de foc i s’haurà d’obtenir la corresponent autorització especial. També es recomana mantenir net el bosc, guardar les restes d’aliments en una bossa i llençar-la després en un contenidor. No abandoneu ampolles ni cap objecte de vidre al bosc, apagueu bé els llumins i les cigarretes, i no les llenceu per la finestra del cotxe. 

 • Tall de llum al carrer Ronda 12 de març de 2021

  Endesa informa que aquest dissabte, 13 de març, interromprà el subministrament elèctric al carrer Ronda de 8h a 13h per fer-hi tasques de manteniment. El telèfon d'atenció d'Endesa és el 800.76.07.06.

 • Tall de llum per tasques de manteniment de la xarxa elèctrica 10 de març de 2021

  Endesa informa que el proper 15 de març, de 8h30 a 12h, interromprà el subministrament elèctric per poder realitzar unes tasques de manteniment de la xarxa. Els carrers afectats seran: c/ Àngel Guimerà, c/ Bellavista, c/ Josep Maria de Segarra, c/ Mercè Rodoreda, c/ Major, c/ Ramon Llull, c/ Salvador Espriu, c/ la Segarra, c/ Vista Alegre i Can Boc. El telèfon d'atenció d'Endesa és el 800.76.07.06.

 • Tall de carrer Tall de carrer per obres d'Aqualia 8 de març de 2021

  Aquest dilluns s'ha tallat l'avinguda Can Ribalta a l'alçada del carrer Buxó Baliarda i Poeta Maragall a conseqüència d'unes obres d'Aqualia per resoldre una incidència a la xarxa de clavegueram. Es preveu que les obres estiguin enllestides a finals de setmana. Mentrestant, Buxó Baliarda tindrà doble sentit de circulació per facilitar la mobilitat.  

 • Deixalleria mòbil Deixalleria mòbil a Sant Fost 2 de març de 2021

  Aquest dissabte 6 de març, la deixalleria mòbil serà a l'avinguda Mauri de 9h a 13h

 • Incidència en la xarxa d'aigua al carrer Priorat 19 de febrer de 2021

  Les obres que s'estan realitzant en un domicili al carrer Priorat han causat una incidència en la xarxa d'aigua de la zona. Aquàlia ja hi està treballant per reparar-la. Els carrers afectats pel tall de subministrament són: Priorat, Penedès, Osona, Montseny, Garrotxa, Vallès, Antoni Gaudí, Canigó, Turó de l'Home i Segrià.

 • Carrer de la Pau Nova senyalització per estacionar al carrer de la Pau 29 de gener de 2021

  A partir d’aquest divendres 29 de gener, i a causa d’unes obres, l’estacionament a l’alçada del número 28 del carrer de la Pau deixa de ser alternatiu mensual i passa a ser a un sol lateral del carrer. El canvi de senyalització facilitarà la circulació dels vehicles i del veïnat al seu pas per aquest punt i estarà vigent fins que finalitzin les obres.

 • Tall de llum per tasques de manteniment al carrer Mossèn Cinto Verdaguer 28 de gener de 2021

  El 5 de febrer, de 8:30h a 10h, Endesa interromprà el subministrament al carrer Mossèn Cinto Verdaguer per tasques de manteniment en la xarxa elèctrica. El telèfon d'atenció als clients d'Endesa és el 800.76.07.06. Més informació disponible a www.edistribucion.com

 • DNI Expedició de DNI a l'Ajuntament de Sant Fost 19 de gener de 2021

  Les properes dates per renovar el DNI a l'Ajuntament de Sant Fost seran:

  • 27 d'abril (recollida el 4 de maig) PLACES EXHAURIDES
  • 22 de juny (recollida el 29 de juny) PLACES EXHAURIDES
 • Interrompuda la circulació a l'avinguda Mas Llombart 18 de gener de 2021

  L'avinguda Mas Llombart amb carrer Esquirols està tallada a la circulació a causa d'una incidència amb cablejat telefònic. Ja s'està treballant per solucionar-la. 

 • Avaria a la xarxa d'aigua 15 de gener de 2021

  Aqualia informa d'una avaria en la xarxa d'aigua que afectarà el subministrament als carrers Muntanya i Mossèn Francesc, així com als domicilis amb números parells del carrer Antoni Gaudí i als domicilis amb números imparells de l'avinguda Prat de la Riba. Es preveu que estigui resolta cap a les 16h. 

 • Obres Aqualia Obres al carrer Doctor Turró 15 de gener de 2021

  Dilluns 18 de gener, Aqualia començarà unes obres a la xarxa de clavegueram que afectaran el tram del carrer Doctor Turró comprès entre c/Santiago Rusiñol i c/Can Roda, que quedarà tallat al trànsit (excepte per al veïnat). Com a alternativa, s’habilitarà un recorregut que passarà pels carrers Albiñana i Joan XXIII. Es preveu que les obres durin una setmana.

 • Aqualia Avaria a la xarxa d'aigua 14 de gener de 2021

  Aqualia informa d'una avaria a la xarxa general del subministrament d'aigua. Per reparar-la, es produirà un tall que afectarà els següents carrers: c/ dels Amics, c/ dels Ocells, c/ Joaquim Blume, c/ Pau Claris, C/ Sot i B-500 Badalona-Mollet. Es preveu que l'avaria estigui reparada cap a les 15.30h.

 • Avaria d'Endesa Avaria d'Endesa al carrer Turó de l'Home 13 de gener de 2021

  Endesa informa d'una avaria al subministrament elèctric a causa d'una incidència. Actualment, un equip està duent a terme comprovacions per poder resoldre l'avaria. Es preveu que el servei es pugui restablir cap a les 13:45h. Per a més informació, el telèfon d'incidències d'Endesa és gratuït i és el 800.760.706.

Darrera actualització: 15.06.2016 | 12:29
Darrera actualització: 15.06.2016 | 12:29