Entrevistes

 • Marina Tornero Marina Tornero · "Els animals són uns companys de vida meravellosos" 26 d'octubre de 2021

  Escriptora, Comunicadora Animal, Doula de l'Ànima Animal, Integradora Social i Fisioterapeuta. Veïna de Sant Fost durant trenta-dos anys. Enamorada dels animals. Comparteix vida des de 2014 amb en Zeus. Un gos extraordinari de gairebé tretze anys. El millor company que la Marina podia tenir. Junts formen el projecte Grans Companys.

 • Maite Rodrigo Maite Rodrigo · "Amb els sentiments a flor de pell" 12 de juliol de 2021

  Maite Rodrigo - Directora de l’escola El Roure

  Entrevistem a la Maite Rodrigo que es jubila com a Directora de l’escola El Roure després de 14 anys, i a finals d’any com a mestra després de 38 anys.

  Ens rep una emocionada Maite a la porta de l’escola. Mentre busquem un espai on fer la foto per aquesta entrevista, la Maite dubte entre dos espais que li van al cor pel seu significat: la porta d’entrada, i el magnífic Roure que dona nom a l’escola i, que segons ens explica, es van haver de modificar els plànols de construcció per tal de preservar aquest majestuós arbre. Enamora la història d’una escola construïda al voltant d’un Roure centenari i enamora com la Maite ho explica, amb aquella il·lusió que transmet la gent que s’estima el que fa.

 • Jose Nuñez Jose Nuñez, el Billy Elliot de Sant Fost 1 de juny de 2021

  "Ja ha començat a assajar claqué, una disciplina necessària per representar a Billy Elliot"

  En Jose, que balla des de molt petit, es va presentar a les proves pel musical de Billy Elliot que s'estrenarà aquest any a Barcelona a partir de l'octubre, i va ser seleccionat per ser un dels actors que representaran al protagonista de l'obra musical, donat que, legalment, el paper s'ha de repartir entre diferents nois per poder cobrir totes les representacions que estan programades.

  És per aquest motiu que l'espai de l'entrevista d'aquest mes de juny l'hem volgut dedicar a conèixer una mica més a en Jose Núñez i donar a conèixer el seu talent natural.

  Com vas començar a interessar-te per la dansa? 

  Des de molt petit sempre estava ballant a casa. Els pares posaven música i jo sempre ballava sense parar.

 • Ball Associació Ball de Saló Sant Fost: “Hem tingut molta gent amb moltes ganes de fer esport i passar una bona estona” 1 de maig de 2021

  L’any 1996 es constituïa l’associació Amics Ball de Saló de Sant Fost, una entitat que enguany compleix 25 anys. Al llarg d’aquestes dècades, l’associació ha anat sumant socis i variant estils de ball: s’ha mogut a ritme de sevillanes, zumba, tango, country i fins i tot hip-hop. L’Amalio Guisado i el José Maria Toro repassen la trajectòria de l’associació i fan balanç d’aquest quart de segle.

 • Anna Llobet Anna Llobet: “Fins que no la vius de prop, no t’adones de la gravetat de la Covid-19” 1 d'abril de 2021

  L’Anna Llobet va traslladar-se a Sant Fost amb la seva família quan tenia 4 anys i no n’ha marxat més. Al llarg de tots aquest anys ha estat molt vinculada a entitats del poble com el Grup de Teatre Segle XX o l’esplai El Cuc, on va treballar-hi de monitora. Després d’estudiar infermeria, va treballar una època a la residència El Lluc fins que fa dos anys va començar una nova etapa a Can Ruti, on ha viscut la pandèmia de la Covid-19 des de primera línia.

 • Sergio Martínez Sergio Martínez: “El billar és un esport complex, en què cal tenir paciència, ambició i perseverança” 1 de març de 2021

  El Sergio Martínez va néixer a Mollet el 26 de febrer de 2002, però ha viscut tota la seva vida a Sant Fost. Ha estudiat a l’escola Joaquim Abril i actualment està cursant 2n de Batxillerat a l’institut Alba del Vallès. Compagina els seus estudis amb la pràctica del billar, esport en què despunta: ha estat dues vegades consecutives subcampió del Campionat d’Espanya sub-21 i aquest 2020 havia de participar en el Campionat d’Europa sub-21 a Bèlgica, que es va haver de cancel·lar a causa de la Covid-19.

 • Aina Desumvila Aina Desumvila: “Seguiré fent art perquè ho necessito” 11 de gener de 2021

  L’Aina Desumvila va néixer el 16 de novembre del 1987 a Sant Fost. Va estudiar primer a Mollet i després a l’institut Alba del Vallès i a la Universitat de Barcelona. Actualment treballa com a tècnica de cultura a l’Ajuntament de Martorelles, tot i que compagina la feina amb la seva vocació artística. Fins al 31 de gener, exposa l’obra ‘Fragments de natura’ al Racó de l’Artista del Museu Abelló de Mollet.

 • Assaig Assaig: “Sant Fost comença a ser conegut arreu on anem” 13 de novembre de 2020

  La Júlia Trias i el Jordi Cid es van conèixer a Londres l’any 2015. Ella és ballarina i ell, actor. Plegats, el 2016 inauguraven a Sant Fost l’Escola de Dansa i Arts Escèniques Assaig, que ja compta amb uns 200 alumnes. Al febrer, el Campionat de Catalunya de Fitkid, Danceshow i Dances Urbanes els va premiar 14 de les 15 coreografies que van presentar a competició.

 • ANC ANC: “Després de l’aturada del COVID-19, tornarem més forts” 13 de novembre de 2020

  Aquest 2020 fa deu anys que naixia Sant Fost decideix, un moviment impulsat arran de les consultes independentistes que es van organitzar a Arenys de Munt el 2010. El 2012, la plataforma va decidir impulsar l’assemblea territorial de l’ANC a Sant Fost, una entitat que a dia d’avui compta amb 119 socis i simpatitzants. La junta de l’ANC fa balanç d’aquesta dècada i dibuixa el futur de l’entitat.

 • Protecció Civil de Sant Fost Protecció Civil de Sant Fost: “Col·laborar amb Protecció Civil és un trampolí per agafar experiència en l’àmbit de les emergències i la seguretat” 13 de novembre de 2020

  L’any 1987 naixia Protecció Civil de Sant Fost, una entitat constituïda després que uns quants veïns s’organitzessin per fer tasques de prevenció d’incendis forestals en un grup que en un primer moment es va anomenar Pronto Auxilio de la Conreria. Jordi Gallego, que va començar a ser voluntari de l’entitat l’any 1993, actualment és coordinador municipal de Protecció Civil de Sant Fost i president de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Sant Fost.

Darrera actualització: 13.01.2021 | 09:11
Darrera actualització: 13.01.2021 | 09:11