Marina Tornero · "Els animals són uns companys de vida meravellosos"

Dimarts, 26 d’octubre de 2021

Escriptora, Comunicadora Animal, Doula de l'Ànima Animal, Integradora Social i Fisioterapeuta. Veïna de Sant Fost durant trenta-dos anys. Enamorada dels animals. Comparteix vida des de 2014 amb en Zeus. Un gos extraordinari de gairebé tretze anys. El millor company que la Marina podia tenir. Junts formen el projecte Grans Companys.

Què podem trobar a Grans Companys?

Grans Companys és un projecte que conté la nostra essència. Una barreja d’amor i respecte extraordinària. Com a Terapeuta Animal aquest amor i respecte estan presents a cada sessió, comunicació i acompanyament en l’ última etapa de la vida que faig. Amb els meus serveis (basats en la teràpia holística) orientats sempre al benestar animal, poso en pràctica totes les eines i tècniques que conec, amb l’objectiu de què pugueu conèixer les necessitats del vostre company per a millorar la seva qualitat de vida. Ens podeu trobar a Instagram a @granscompanys.  A més a més després de molta feina, també us puc presentar el nostre llibre “Grandes Compañeros”.

Com sorgeix la idea d’escriure el llibre “Grandes Compañeros”?

La meva mare és escriptora i des de ben petita l’he vist sempre escrivint, a més a més sempre m’ha agradat molt llegir. D’ençà que vaig adoptar a en Zeus li he escrit cartes, i durant el llarg confinament vaig tenir la idea de fer una mena de diari amb la nostra història, alguna cosa senzilla. Però a mesura que anava escrivint, vaig pensar: i si la nostra història serveix per conscienciar a les persones sobre l’adopció?, i si algú que està pensant a ampliar la seva família, llegeix el llibre i adopta i no compra? I aquella idea inicial de diari, es va anar convertint a poc a poc en el nostre llibre.

El llibre està basat a la vostra història real?

Sí. És una història real plena de moments únics i inoblidables. M’atreveixo a dir que és un llibre divertit i a la vegada emocionant. Com som en Zeus i jo. Cada pàgina té la nostra essència. No volia escriure una història des de la pena i la tristesa. La vida a les protectores és dura pels animals. Aprofito per a donar les gràcies infinites a totes les persones que treballen als refugis i fan que el dia a dia dels animals sigui el millor possible, les persones que cuiden dels gats ferals, i en definitiva, a totes les persones que treballen pel benestar animal. 

Per què el títol del llibre és “Grandes Compañeros”?

He volgut donar-li al llibre el mateix títol que té el meu projecte perquè els nostres animals són els nostres grans companys de vida. Són un membre més de la família. Podeu fixar-vos que dins del llibre, a cada títol de capítol faig el joc amb la paraula company. Per què? Doncs perquè ens acompanyen dia a dia. En Zeus m’ha acompanyat en viatges, mudances, moments molt feliços però també en moments molt tristos. Sempre al peu del canó. Vull transmetre aquesta realitat als lectors. 

La realitat de què la vida és més bonica amb un animal al costat?

Exacte, la vida és molt més bonica al seu costat. A més a més amb “Grandes Compañeros” busco conscienciar a la gent sobre l’adopció i donar visibilitat als gossos que com en Zeus, fa anys que esperen una família. Ell va estar quatre anys a la protectora fins que el vaig adoptar. Com més temps passa, més invisibles es tornen. Adoptar un gos adult o sènior pot ser una experiència meravellosa.

A on podem adquirir el teu llibre?

El llibre es pot aconseguir tant en versió Kindle o format paper a Amazon. Si el voleu dedicat, us el podem enviar o vendre directament enviant un correu a granscompanys@gmail.com. El 10% de la venda de cada exemplar anirà destinat a la Societat Protectora d’Animals de Mataró, ells van cuidar durant molts anys d’en Zeus.

Darrera actualització: 26.10.2021 | 14:28