Mostra de teatre amateur

Dissabte, 17 d'octubre de 2020 a les 20.00 h
Durant tot el mes d’octubre, el Grup de Teatre Segle XX celebrarà la 41ª Mostra de Teatre de Sant Fost, amb actuacions a L’Ateneu cada dissabte (20h) i diumenge (18h) de mes.

Les entrades tindran un preu de 5 euros (4 euros les persones jubilades i amb carnet jove) i es podran comprar una hora abans de l’espectacle. També es podran reservar escrivint a l’adreça de correu electrònic .

La mostra complirà amb totes les mesures de seguretat per evitar la propagació del coronavirus i l’aforament serà del 50%.

Dia 17 LES ARRELS
Grup de teatre Amics de les arts – Terrassa - Festival teatre Big Bang
Quantes vegades hem pensat que no estem del tot conformes amb el que passa, en com ens obliguen a fer les coses, en com ens inciten a viure, però que nosaltres sols no hi podem fer res i més val viure tranquils i ja està?
El món ha evolucionat sempre i ho seguirà fent gràcies a la gent que es mou, que vol pensar, preguntar i entendre per què ens passen les coses, per què vivim d'una manera o d'un altre, per què, per què, per què, ... aquesta paraula m'encanta.
La Beatty aprèn a preguntar-se, a pensar per ella mateixa i a lluitar contra el conformisme. Estem vivint una època de preguntes, de repensar-ho tot i de lluita. Aixeca't, doncs, del sofà!!
Darrera actualització: 20.11.2020 | 12:00