Mostra de Teatre Amateur

Dissabte, 24 d'octubre de 2020 a les 20.00 h
Durant tot el mes d’octubre, el Grup de Teatre Segle XX celebrarà la 41ª Mostra de Teatre de Sant Fost, amb actuacions a L’Ateneu cada dissabte (20h) i diumenge (18h) de mes.

Les entrades tindran un preu de 5 euros (4 euros les persones jubilades i amb carnet jove) i es podran comprar una hora abans de l’espectacle. També es podran reservar escrivint a l’adreça de correu electrònic .

La mostra complirà amb totes les mesures de seguretat per evitar la propagació del coronavirus i l’aforament serà del 50%.

Dia 24 ANGOIXA
Grup de teatre Tandem- Santa Perpetua de la Mogoda - Festival teatre Big Bang
Un desconegut mata Alícia Vallès a casa seva, després busca uns robins ocults molt valuosos sense èxit. La casa roman buida durant anys, fins que una parella acabada de casar, Robert Pellicer i Laura Miró, decideixen mudar-s’hi. Al cap de poc, ella comença a notar petits fenòmens a la casa, com sorolls o canvis en la il·luminació, però ell no li fa cas i li diu que són imaginacions seves. Aquesta situació porta la Laura a l’angoixa i a la por.
Güell, un exdetectiu que va estar treballant en el cas de l’assassinat de l’Alícia Vallès i que viu al mateix barri, comença a investigar en assabentar-se de la situació.


Darrera actualització: 20.11.2020 | 12:00