Mostra de Teatre Amateur

Diumenge, 25 de d’octubre de 2020 a les 18.00 h
Durant tot el mes d’octubre, el Grup de Teatre Segle XX celebrarà la 41ª Mostra de Teatre de Sant Fost, amb actuacions a L’Ateneu cada dissabte (20h) i diumenge (18h) de mes.

Les entrades tindran un preu de 5 euros (4 euros les persones jubilades i amb carnet jove) i es podran comprar una hora abans de l’espectacle. També es podran reservar escrivint a l’adreça de correu electrònic .

La mostra complirà amb totes les mesures de seguretat per evitar la propagació del coronavirus i l’aforament serà del 50%.

Dia 25 SUCRE AMARG
Grup de teatre El Tramvia de Mataró
Són les últimes topades entre una mare i uns fills. La mare és “sucre”, la filla i el fill, són “fel”. No hi ha diàleg entre ells i, quan n’hi ha, és desagradable. La mare, bona dona, amb un gran cor, va estimar al marit, que va morir fa anys. Ella, de classe baixa, d’un poblet de l’Aragó, va arribar a Barcelona pensant en trobar feina. Gràcies a la portera de la pensió on va anar a raure, va trobar cases per netejar. Es va casar amb el fill del lampista del barri. Van tenir una filla i un fill “xarnegos”. La filla, inconscientment, no l’hi perdona. També s’avergonyeix de la mare perquè no té estudis. En canvi, ella, gràcies als sacrificis dels pares (sobretot de la mare) té carrera universitària. Una història que no deixa indiferent a ningú. Ets tu la Maria? O potser ets la Sandra?
Darrera actualització: 20.11.2020 | 12:00