Curs: com prevenir la transmissió del coronavirus en establiments minoristes d'alimentació i de restauració

Dijous, 29 d'octubre de 2020 a les 00.00 h
Davant la situació actual originada per la pandèmia del virus SARS-CoV-2, el sector minorista d’alimentació i de restauració ha de fer front a un nou repte amb molts dubtes. Si bé no hi ha evidència que els aliments siguin una font o via probable de transmissió del virus SARS-CoV-2, és més important que mai que els establiments alimentaris extremin les precaucions i reforcin les mesures higièniques i unes pràctiques de manipulació correctes i apliquin noves mesures de distanciament físic per prevenir el contagi de la COVID-19 entre persones.

Aquesta formació té per objectiu donar indicacions als manipuladors d’aliments sobre pràctiques de manipulació, mesures d’higiene, salut i protecció i de distanciament físic per garantir la seguretat dels aliments, la salut del personal i la dels clients en un context de pandèmia pel coronavirus SARS-CoV-2.

Els continguts de la formació es basen en la informació i coneixements actuals i s’anirà modificant i actualitzant en funció de l’evolució de la pandèmia i de noves indicacions de les autoritats.

Destinataris: manipuladors d'aliments que treballin en establiments alimentaris

Modalitat: formació en línia (Zoom)

Durada: 90 minuts

Participants: mínim 15 participants, màxim 30 participants

Inscripcions:
per correu electrònic a . Límit: 22 d'octubre
Darrera actualització: 20.11.2020 | 12:00