Escolta’m, un servei municipal individualitzat de salut emocional per a joves de Sant Fost

Dimecres, 13 de setembre de 2023 a les 16:00
ℹArranquem l’Escolta’m, un servei municipal individualitzat de salut emocional per a joves de Sant Fost d’entre 16 i 25 anys.
 
Es tracta d’un programa per treballar el benestar emocional dels joves, per orientar i assessorar sobre problemàtiques relacionades amb el malestar psicològic i/o trastorns de salut mental, com l’alimentació i sexualitat entre d’altres.
 
Des de l’Ajuntament s’ofereix aquest servei a la Casa Bastinos. Un espai privat que compta amb personal qualificat i especialitzat amb el col·lectiu jove. El programa ofereix una anamnesi del problema (exploració clínica) i la possible orientació i derivació en cas que sigui necessari amb un màxim de 3 sessions.
 
Entre els objectius del programa trobem els següents:
• Detectar el patiment psicològic i/o els problemes de salut mental incipients.
• Orientar i acompanyar l’adolescent o jove a la xarxa de salut de referència, quan sigui necessari.
• Oferir un espai d’acompanyament i escolta, donar resposta tant a joves amb malestar emocional que cerquin assessorament educatiu i psicològic individual com a nois i noies que vulguin conèixer-se més a si mateixos.
• Oferir un espai d’escolta i acompanyament per treballar competències personals i socials i el creixement personal dels joves.
• Detectar els casos de patologia mental greu, reduint el risc d’aïllament i d’exclusió social.
 
Si necessiteu orientació sobre aquests casos, contacteu a l’adreça electrònica següent indicant les vostres dades personals (nom, cognoms, adreça i telèfon) i motiu de la demanda i us indicarem el procediment que heu de seguir. Adreça: escoltam@santfost.cat o al telèfon 93 579 69 80.
Darrera actualització: 13.09.2023 | 15:12