Anglès a les escoles i l'institut

Dimarts, 25 de febrer de 2014 a les 00:00
L’Ajuntament promou cursos d’anglès per alumnes de 6è de primària, 3r i 4t d’ESO i 1r de batxillerat dels centres públics de Sant Fost. Se celebrarà un reunió informativa per a tots els interessats, el dimecres 26 de febrer a les 17.00 h a L’Ateneu.

Tal com s’ha informat a les famílies i als centre educatius, el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya ha comunicat a l’Ajuntament la no autorització de la intervenció de professionals municipals als centres (psicòleg, logopeda i mestre de música), per la qual cosa es creà una Comissió del Consell Escolar Municipal per cercar i establir nous projectes i fórmules per mantenir als centres un estàndard de qualitat elevat.

Fruit d’aquest treball, amb l’objectiu de cercar l’excel·lència educativa, elevar el nivell de coneixement de l’anglès, i estimular i reconèixer la gran capacitat d’estudi demostrada pels alumnes, sorgeix la proposta de:

• curs d’anglès específic per a tots els alumnes de sisè de l’escola que ho desitgin.

• curs d’anglès específic per la preparació de les proves per obtenir Certificats Oficials en aquesta llengua, adreçat als alumnes més qualificats dels cursos superiors de l’ESO i primer de Batxillerat de Sant Fost.

El curs s’iniciarà el mes de març:

• A les escoles els dilluns i els dimecres de 12.30 h a 13.30 h el grup A i el B, els dimarts i dijous de 12.30 h a 13.30 h

• A l’institut els dilluns i els dimecres de 16.00 h a 17.30 h

Tot i que aquest projecte està pensat en règim de copagament, aquest primer any 2014, no tindrà cap cost per a les famílies a les quals es demana el compromís de continuïtat en cas d’apuntar el seu fill/a.
Darrera actualització: 20.11.2020 | 10:31