Aquest Sant Joan fem poble, amb la Coca de Sant Fost

Dissabte, 19 de de juny de 2021 a les 00:00

El divendres, 18 de juny, la Plaça Esbert de #SantFost tornava a fer goig amb motiu de l'acte de presentació a la ciutadania de #lacocadesantfost, la primera coca del poble dissenyada pels nostres pastissers.

A l'entrada de la Plaça, degudament tancada i delimitada es va fer entrega a tots els assistents d'un suport per a poder-la tastar sense moure's del lloc tot mantenint les distàncies i les mesures exigides per la covid-19. També es va regalar un ventall de Sant Fost per a tothom.

Els regidors i l'alcaldessa van ser els encarregats de distribuir la coca a tots els assistents acompanyada de vi espumós de D O Alella. El pastís, de massa de brioix farcit de nata i decorada amb els colors històrics del poble, Verd i blanc, va agradar molt a tots els assistents.

El regidor de promoció del poble, Pere Raspall en el seu parlament va animar a tastar la coca en família per a la propera Revetlla i futures celebracions i l'alcaldessa Montserrat Sanmartí tancava l'acte proposant un brindis amb els implicats en l'elaboració, regidors, assistents a l'acte i en general per la gent de Sant Fost.

La coca de Sant Fost ja es pot encarregar a Cal Tete, cafeteria Àngela, forn de pa Corbalan, Pastisseria Gabà i el forn Depas.

No deixeu de tastar per aquest Sant Joan #lacocadesantfost!

Darrera actualització: 20.06.2021 | 11:21

Imatges

Acte coca 1806 Acte coca 1806 Acte coca 1806