Commemorem el Dia Mundial del Medi Ambient

Dimecres, 1 de juny de 2022 a les 16:00

En el marc del Dia Mundial del Medi Ambient i la Setmana de la Natura, el Parc de Can Coromines va acollir el passat diumenge 29 de maig una nova edició d’aquesta jornada festiva organitzada per la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sant Fost, a la qual van assistir mig miler de persones. 

 

Els participants, tant adults com petits, van poder gaudir de diversos tallers i jocs de temàtica ambiental, com cuinar xocolata desfeta amb una cuina solar, un circuit de vehicles elèctrics unipersonals, un taller d'ocells insectívors i construcció de caixes niu, un taller Toca-Toca d'Amfibis i Rèptils, un taller de pintura ecològica, un taller per crear la teva planta sostenible, així com jocs de taula per jugar en família i en grup. També es van divertir amb les dues atraccions artesanals com el carrusel manual i el martell de fira, i van poder gaudir també del concert amb guitarra acústica del grup dDivas i de la música de Ràdio Sant Fost, entre altres.

Fruit de la col·laboració de l’Ajuntament amb el Voluntariat Social per Sant Fost, es va organitzar el Mercat de 2a Mà. El parc va rebre una multitud de paradistes, fomentant l'economia circular i el consum sostenible i responsable mitjançant la pràctica de la "Llei de les 3R": Reduir, Reutilitzar i Reciclar. 

Tanmateix, agraïm als cossos de seguretat locals com són la Protecció Civil i la Policia, pel seu treball durant els actes.  

Darrera actualització: 01.06.2022 | 17:06