Comunicat sobre la Festa Major de Sant Fost

Dimarts, 9 de juny de 2020 a les 00:00
Malauradament, aquest any la Festa Major de Sant Fost no es podrà celebrar. És una decisió que hem pres conjuntament l’Ajuntament i la comissió de festes, després de diverses reunions per valorar-ne la viabilitat i les possibles alternatives.

No ha estat una decisió fàcil perquè, després d’uns mesos tan durs, ens feia molta il·lusió organitzar aquesta Festa Major. Hem fet tot el que hem pogut per evitar cancel·lar-la, però les circumstàncies actuals fan impossible preveure com evolucionarà la pandèmia de la COVID-19 i com serà la tornada a la normalitat que, molt probablement, serà poc semblant a la que estem acostumats.

L’actual incertesa, la gran dificultat per gestionar l’afluència massiva de persones als actes de Festa Major i l’adaptació que caldria fer per ajustar-la a les noves normatives per garantir la seguretat de tothom fan inviable organitzar-la. Tant per a l’Ajuntament com per a les entitats, la salut i la seguretat dels santfostencs i de les santfostenques són prioritàries i no volem posar ningú en risc.

Creiem que ara és l'hora de mantenir-nos al costat de les persones i, per això, hem decidit que l’estalvi que suposarà la cancel·lació de la Festa Major el destinarem íntegrament a mesures i programes d’ajuts als veïns i veïnes de Sant Fost i a donar suport al comerç local per impulsar la reactivació econòmica del poble.

Malgrat tot, estem convençuts que en aquests moments necessitem la cultura més que mai i estem treballant en l’organització d’una programació cultural alternativa durant el mes de juliol adaptada a la nova situació que ens planteja el coronavirus, que us anunciarem en els propers dies.

Esperem poder retrobar-nos l’any vinent, en una Festa Major que tots i totes puguem tornar gaudir amb la seguretat i la il·lusió de sempre!
Darrera actualització: 20.11.2020 | 11:32