Coneixes la Targeta moneder dels Serveis Socials?

Dijous, 16 de març de 2023

L’alimentació és fonamental per mantenir un bon estat de salut. Malauradament existeixen situacions en que no és possible accedir a tots els productes bàsics.

És per això, que a Sant Fost, a través dels serveis socials, existeix  la Targeta Moneder; un instrument de gestió de les prestacions econòmiques dirigides a garantir l’accés de les famílies a productes de primera necessitat i aliment fresc.

 

Funcionament de la targeta moneder

És una targeta de prepagament amb un valor monetari definit pels serveis socials bàsics de l’Ajuntament. 

Els serveis socials locals faran entrega de la targeta moneder, amb l'import acordat en el pla de treball, a les famílies necessitades per a que siguin destinades a la compra d'aliments i productes bàsics.

Es poden realitzar consultes de saldo en qualsevol caixer automàtic de la xarxa "Caixabank", però no es pot treure diners en efectiu.

Posteriorment, i d'acord amb el pla de treball definit pel professional social, la persona beneficiària haurà de donar compte, acreditant l'ús dels diners atorgats mitjançant els tiquets de compra a l’Ajuntament.

 

Què cal fer per sol·licitar-la?

És un recurs que es gestiona des dels serveis socials municipals, sol·licitant cita prèvia al 93 579 69 80 (extensió 3).

Darrera actualització: 16.03.2023 | 11:33