Dia Internacional de la Pau

Dimecres, 21 de setembre de 2022 a les 00:00

Sant Fost  participa en la campanya pel Dia Internacional de la Pau, una acció que vol posar en valor el paper dels municipis i de la perspectiva local en la construcció de pau.La campanya d’enguany, organitzada pels municipis de la xarxa d’Alcaldes i Alcaldesses per la Pau de Catalunya porta el títol ‘La pau al món comença aquí’ i pretén  visibilitzar la interrelació de la pau al món amb el món local.

L'Ajuntament de Sant Fost  se suma a la campanya compartint el missatge dels  alumnes de l'Institut Alba del Vallès  "sense igualtat de drets no hi ha pau ", a través del curtmetratge fruit del treball que van realitzar  sobre la perspectiva de gènere i com afecta  als drets humans.

 Una visió més àmplia que va més enllà de la desaparició de la  violència directe, les guerres. També són amenaces per la pau, les desigualtats econòmiques, la manca d'accés a l'educació i el no respecte als drets humans. 
 Per compartir aquest missatge s'ha triat  un espai emblemàtic del nostre municipi com és el Parc de la Pau,  on s'hi alça   l'escultura  de Silvio Pérez, dedicada a la relació entre els joves i la recerca de la pau en el món. 
#Peacestartshere i #ciutatsdepau  @AlcaldesPau

Darrera actualització: 21.09.2022 | 10:49