Diada de les Esquadres

Dijous, 21 de d’abril de 2022 a les 16:00

Sant Fost acull la celebració de la Diada de Les Esquadres ABP de Mollet

L’Àrea Bàsica Policial (ABP) de Mollet va celebrar el dimecres 20 d’abril el Dia de les Esquadres a l’Ateneu de Sant Fost de Campsentelles, on es van realitzar diferents reconeixements a les actuacions destacades d’aquest any en matèria de seguretat ciutadana, investigació i proximitat entre d’altres. 

 

Com cada any, aquesta Diada té com objecte homenatjar el bon treball que duen a terme els Mossos d’Esquadra, així com el compromís amb la ciutadania i l’adaptació als canvis socials, econòmics i tecnològics. 

Van acudir aproximadament uns 132 assistents, entre ells, els diferents comandaments, mossos i personal administratiu de la comissaria de Mossos de Mollet del Vallès, com també altres cossos de seguretat. A més, van assistir els alcaldes i els regidors de les localitats veïnes. 

L’esdeveniment del Dia de les Esquadres va ser presidit per l’alcaldessa, Montserrat Sanmartí, juntament amb la Inspectora Cap de Mollet del Vallès, Elena Martínez, i la Sotsinspectora Sots Cap de Mollet del Vallès, Elisabet Graell, que van ser les encarregades de donar l’enhorabona als felicitats.  

Durant la jornada de la gala de reconeixements, l’alcaldessa va oferir un discurs d’agraïment als Mossos d’Esquadra i a la resta de cossos per a la bona coordinació i col·laboració, felicitant a tots ells per la seva professionalitat i el seu servei a la ciutadania per tal de garantir l’exercici de drets i llibertats. També va realçar la importància de la dona en la societat i en la seva  incorporació en els cossos policials.  

 

Darrera actualització: 21.04.2022 | 16:57