Dimecres 28 comença la celebració de la Diada del Patró a Sant Fost

Dijous, 22 de setembre de 2022 a les 00:00

El dia 28 Sant Fost donarà el tret de sortida a les activitats programades per a la festivitat del Patró que tindran lloc el cap de setmana 30 de setembre i 1 i 2 d'octubre. 

 

Començaran els actes dimecres 28 amb la hissada de la nova bandera de Sant Fost, fruit d'un procés participatiu que es va iniciar el darrer any 2021, i a continuació a l'Auditori es presentarà la "Memòria històrica de Sant Fost". 
 
Un reportatge que mostra l'essència d'un poble que recuperem gràcies a les paraules de la nostra gent Gran. Un entranyable documental amb imatges, fotografies i amb la veu dels nostres avis, què ens farà traslladar i viure durant una estoneta, a una altra època. Veurem altres maneres de fer i de viure al nostre poble, molt diferents de les actuals i no gaire llunyanes. 
 
Pel que fa a la resta d'activitats, continuarà divendres, amb un combinat d'activitats que han organitzat les colles de Sant Fost, amb la col·laboració de l'Ajuntament. A partir de les 20 h podrem gaudir de música ambiental, monòleg, nit de rumba a càrrec del grup "Con cuerdas y rumba", i la música en directe dels Dj Mantis i Mañaneo Dj i botifarrada popular! 
 
Dissabte 1, seguirem celebrant el patró amb un matí amb més activitats familiars al Barri Sant Pere, la fira artesanal amb jocs tradicionals per a la família, vermut musical amb l'actuació del grup Two mach i a la tarda l'actuació de Dr. Fly amb la tradicional xocolatada. 
 
Per acabar la diada dissabte hi haurà Havaneres i rom cremat per a tothom a càrrec del grup Ultramar. 
Diumenge 2, seguirem amb el Matinal de cultura tradicional catalana amb el ball de gegants i de bastons I sardanes a càrrec de la colla gegantera  i l'agrupació Sardanista Alba del Vallès de Sant Fost.A les 16.30 se celebrarà una Missa a l'Església vella en memòria dels difunts del poble. 

A més a més, durant tot el cap de setmana podreu visitar la mostra de dibuix i pintura a càrrec de l'Agrupació artística de Sant Fost al vestíbul de l'Auditori de 10 a 13 h I diumenge a partir de les 18 h, el grup de Teatre S. XX inicia la seva 43a Mostra de Teatre amb l'obra "La Moneda" del grup Punt i seguit de Terrassa. 

Darrera actualització: 27.09.2022 | 16:14