Dissabte 22 de febrer: Festa de Carnaval a Sant Fost!

Dilluns, 3 de febrer de 2020 a les 00:00
El proper dissabte 22 de febrer, Sant Fost s'engalanarà per celebrar la festa de Carnaval 2020! La celebració començarà amb la rua del Rei Carnestoltes i continuarà amb un sopar, un concurs de disfresses i una gran festa que posarà el punt final a la nit.

La rua de Carnaval començarà a les 18h des del Pavelló 1 i farà un recorregut que passarà per la carretera B-500, l'avinguda Monturiol, l'avinguda Catalunya, l'avinguda Sant Jeroni, l'avinguda Catalunya, la carretera B-500 i tornarà al Pavelló 1.

Cap a les 20h, començarà un sopar al mateix Pavelló 1. Els tiquets d'adult inclouran botifarra, pa, beguda i postre, i tindran un cost de 6 euros, mentre que els dels més petits inclouran una porció de pizza, beguda i postre, i valdran 5 euros. Les entrades es podran treure a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament del 10 al 20 de febrer.

Després del sopar, es farà entrega dels premis a les millors comparses, disfresses i coreografia. Per participar al concurs, les inscripcions s'han de fer també a l'OAC del 10 al 20 de febrer. Podeu consultar-ne les bases al document adjunt.

Un cop entregats els premis començarà la festa de Carnaval, que comptarà amb l'actuació de Ràdio Sant Fost. L'entrada és gratuïta i l'aforament és limitat.

Darrera actualització: 20.11.2020 | 11:32