Els nens i nenes de l'Escola Joaquim Abril visita l'Ajuntament

Dimarts, 24 de maig de 2022 a les 14:00

L'alumnat de 3r de primària de l'Escola Joaquim Abril va visitar l'Ajuntament de Sant Fost. 
 
 

Van gaudir i aprendre amb la visita guiada que es va fer pels diferents departaments, on els treballadors els explicaven les diferents funcions i tasques que desenvolupaven. 
 
Durant la visita, van posar molta atenció amb tot el que fa referència a la gestió de residus i el reciclatge, i des del departament els van mostrar el nou servei de saques reciclades per abocar-hi la poda i van fer esment també a les plaques fotovoltaiques que es van instal·lar a l'escola. 
 
A més, van tenir l'oportunitat de suggerir noves idees per incorporar al centre i van demanar contenidors destinats al reciclatge. 
 
A la Sala de Plens, l'alcaldessa, Montserrat Sanmartí i la regidora d'Educació, Blanca Torrallardona, varen respondre les preguntes que formulaven els nens i nenes, i es va realitzar una simulació de sessió plenària en què els infants van representar un Ple i van ser molt participatius en el moment de les mocions. 
 
La visita va concloure en la Policia Local, on van veure amb molta il·lusió el cotxe policial en el qual van poder pujar i veure tots els elements que portava. 

Darrera actualització: 24.05.2022 | 15:39

Imatges