Especial Nadal

Dilluns, 19 de desembre de 2022 a les 00:00

Aquest cap de setmana Sant Fost ha gaudit de diferents activitats amb motiu de les festes de Nadal. 


 
Divendres la plaça de la Vila s'omplia de famílies que es van reunir per celebrar l'encesa de llums. Entre tots els assistents es va fer un compte enrere que va culminar amb la il·luminació de la façana de l'Ajuntament. 
 
A continuació el grup de Coral de la Casa Bastinos, els alumnes de les escoles, El Roure i CEIP Joaquim Abril van cantar unes nadales i seguidament es va oferir per a xurros amb xocolata per a tothom.
 
Dissabte el grup de Dones Hedera van organitzar la tradicional fira de Nadal aplegant paradetes d'artesania i productes variats  durant tot el matí en un escenari nadalenc  presidit pels  gegants de Sant Fost. A la seva parada també s'hi van recaptar diners per la Marató de Tv3. 
 
Els més menuts també van poder fer cagar el tió engrescant-lo amb el bastó i amb les cançons tradicionals. 
 
Paral.lelament, la Colla familiar, els dracs, va organitzar una caminada en la qual  van participar un centenar de persones. Una ruta per la muntanya que incloïa el pas per l'Ermita de Cabanyes i la Masia de Can Rovira on els van preparar una xocolatada. 
 
A l'arribada a la plaça de la Vila, se'ls va fer entrega d'un entrepà, refresc i una motxilla per a tothom a càrrec de l'Ajuntament. 

Volem agrair a totes les entitats que s'hi van implicar i que van fer possible aquesta jornada tan nadalenca i tradicional! Gràcies a tots! 
 
 

Darrera actualització: 20.12.2022 | 09:51

Imatges