Fem recull dels actes del 15 de maig

Dimarts, 17 de maig de 2022 a les 08:00

La plaça de la Vila va tornar a ser escenari de la Trobada de Puntaires del Grup Dones Hedera.

Un any més, van aconseguir reunir més d'un centenar de puntaires en la seva tradicional trobada, en la que es va poder gaudir d'aquesta activitat artesanal tan arrelada a Catalunya com són les puntes de coixí. 
 
La Marina, la nostra Geganta, va rebre un mocador de boixets elaborat per la Montserrat Gil, una de les integrants de l'associació. 
 
Durant la jornada, també es va fer una recollida de diners per a la investigació contra el càncer i es van repartir obsequis a la puntaire més gran amb 92 anys i a les més jovenetes amb edats entre 2 i 10 anys. 
 
Paral·lelament, l'Auditori va acollir el bonic espectacle de cant, sevillanes, castanyoles i el característic "zapateao" flamenc, promogut pel Voluntariat Social per Sant Fost. 
 
Hi van participar l'Associació de Danses Culturals de Sant Fost amb "Esencia Flamenca" i el "Coro Sentir Rociero" de Mollet. 
 
Un matí ple de color i bon humor amb les activitats organitzades per les nostres entitats, les Dones Hedera i el Voluntariat Social per #SantFost amb la col·laboració de l'Ajuntament. 

Darrera actualització: 17.05.2022 | 08:10