I Jornada Solidària contra el Càncer Infantil

Dimarts, 2 d'abril de 2024 a les 12:00

L'Associació 8000estels s'uneix amb la comunitat de Sant Fost per impulsar la I Jornada Solidària contra el Càncer Infantil, que tindrà lloc el dissabte 13 d’abril, de les 9h a les 13h, a la Plaça de la Vila.

 Neix de la historia entrellaçada de dues nenes, l’Ànnia i l’Akane (veïna de Sant Fost), amb una mateixa malaltia, el càncer infantil, en tenir ambdues un tumor cerebral; així com de l’esperit de superació i la fortalesa de les seves famílies en compartir la seva vivència; i de la solidaritat de tot el poble que no ha dubtat a sumar-s’hi.

  Els fons recaptats seran destinats íntegrament a la línia de recerca "Immunoteràpia personalitzada en la lluita contra el càncer cerebral infantil: estudi de nivell d’antígens en teràpies combinades" del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR), línia pionera en l’àmbit mundial sobre l’estudi dels tumors cerebrals, essent un gran pas per la cura del càncer infantil.

 També es pot col·laborar mitjançant la Fila 0, realitzant una donació a través del web oficial de l'associació https://8000estels.com/donacions/

 

Darrera actualització: 03.04.2024 | 18:56