Important donació de pinso

Dijous, 20 de maig de 2021 a les 00:00

La col·laboració entre les entitats animalistes Red Solidària pro-Animal, ADYLA, el Moto Club Centpeus de Sant Fost i els ajuntaments de Sant Fost de Campsentelles i Mollet permet rebre una important donació de pinso.

Una iniciativa de les entitats animalistes Red Solidària pro-Animal i ADYLA amb el suport del Moto Club Centpeus i la col·laboració de les regidories de Dret Animal de l'Ajuntament de Sant Fost de Campsentelles i Respecte Animal de l'Ajuntament de Mollet, ha comportat una donació de 12 tones de pinso per a gats i per a gossos que es destinarà a gestores de les colònies d'ambdós municipis, entre altres entitats.

La donació l'ha fet una empresa de forma desinteressada i el transport ha anat a càrrec de l'empresa de transports Gepanetrans Operador Logístico.

Les entitats van demanar la col·laboració als Ajuntaments de Mollet i de Sant Fost per tal de trobar un espai on poder guardar aquesta important donació. Després de les gestions realitzades per la regidoria de Dret Animal de l'Ajuntament de Sant Fost, el pinso està emmagatzemat en el local social del Moto Club Cent Peus abans de ser repartit.

Pel regidor de Dret animal de l'Ajuntament de Sant Fost, Alberto Bastida: "aquesta col·laboració és un exemple de les grans coses que es poden fer si treballem conjuntament la societat civil, les administracions públiques i les empreses privades. És vital que entre totes fem un pas més per a la protecció dels animals, un objectiu que ha de ser comú. Vull fer un especial agraïment a l'empresa donatària, a les associacions animalistes per la seva tasca i al Moto Club Centpeus per donar el seu suport desinteressat."

Per la regidora de Respecte Animal de l'Ajuntament de Mollet, Núria Muñoz, "aquesta donació tan important va molt bé per aquelles protectores i entitats de protecció animal que treballen incansablement i que moltes vegades tenen escassetat de recursos per mantenir els animals que rescaten en diferents situacions". I afegeix que "és molt important aquesta col·laboració que s'ha produït entre l'Ajuntament de St. Fost i de Mollet i les entitats animalistes, ja que demostra la bona sintonia i el compromís de les dues ciutats en l'àmbit de la protecció i el benestar animal"

Des de Red Solidària Pro-Animal, han volgut "agrair aquest donatiu que en aquests temps és tan valuós, ja que per la situació de la pandèmia han augmentat els abandonaments i han disminuït les donacions. És molt important per les entitats aquest tipus de donacions que ajuden a seguir mantenint el benestar dels nostres animals i per això volem recalcar la importància d'aquest fet i demanem que més empreses s'uneixin a aquesta iniciativa i així augmentar el camp d'ajuda. Com a associació destinarem aquesta donació a les gestores de les colònies de gats de Mollet i entre diferents entitats de Catalunya amb escassetat de pinso."

Darrera actualització: 20.05.2021 | 13:40