Ja tenim el cartell guanyador d'aquesta Festa Major 2022!

Dimarts, 12 de juliol de 2022 a les 00:00

Aquest matí l'alcaldessa, Montserrat Sanmartí i la regidora d'educació Blanca Torrallardona han rebut a les guanyadores del primer i segon premi del concurs de cartells de la Festa Major.

La  Marta Hilari, que ha comptat amb el primer premi, i la Anna Aguilar, que ha dissenyat el segon cartell guanyador, han rebut de mans de l'alcaldessa i la regidora un obsequi que ha consistit en un apple pencil per la guanyadora i uns auriculars sense fils  per la finalista.
A l'acte també hi ha assistit Núria Ventura, la directora de l'Institut, l’Anna Iglesias, Coordinadora pedagògica i  Mònica Segovia , profesora del centre, que van ser part del jurat del concurs.
 
Aquest any 2022 han estat els alumnes de l'Institut Alba del Vallès els que han optat a participar en l'elaboració del cartell de la Festa major que serà la Imatge d'aquestes festes.
 
La voluntat de les regidores, l'alcaldessa Montserrat Sanmartí i Blanca Torrallardona, ha estat la de fer partícip el nostre jovent d'una de les festes més esperades del poble i implicar-los en aquest projecte amb les seves creacions i la seva creativitat.
 
El primer cartell serà la imatge d'aquesta Festa Major que tindrà inici el dia 21 amb activitats prèvies fins el dilluns 25 i que ben aviat tindrem la programació.
 

 

Darrera actualització: 12.07.2022 | 18:48

Imatges