Joves en pràctiques

Dimecres, 29 de setembre de 2021 a les 00:00

L’Ajuntament incorpora tres joves en contracte de pràctiques per un període de sis mesos. L’Ajuntament s’ha acollit a la convocatòria de subvenció del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya per incentivar la contractació laboral en pràctiques de joves aturats amb formació beneficiaris del programa de Garantia Juvenil a Catalunya.

Dues de les persones que s’han d’incorporar desenvoluparan les seves tasques com a tècniques de comunicació i una altra com a tècnica de dependència. 

Aquest contracte, inclòs dins del programa de Garantia Juvenil, està cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu.

En el procés de selecció de les tècniques de comunicació, 7 van ser les persones interessades, de les quals 3 no complien requisits i 2 van renunciar, quedant dues persones seleccionades. En el procés de la tècnica de dependència van ser 3 les persones interessades, de les quals una va renunciar, quedant una persona contractada i una altra com a suplent.

L’objectiu d’aquest programa és millorar l’ocupabilitat dels joves amb l’adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral, de manera que sigui possible que s’incorporin al mercat laboral de manera estable i duradora en el temps.

Darrera actualització: 29.09.2021 | 08:30