L’Ajuntament de Sant Fost es reuneix amb el Parc Natural de la Serralada de Marina, per estudiar la incorporació de Sant Fost dins el Parc.

Dijous, 22 de juliol de 2021 a les 00:00

Ahir al matí es va reunir la directora del Parc Natural de la Serralada de Marina, Cinta Pérez, i la seva gerent, Joana Barber amb l’Alcaldessa Montserrat Sanmartí, el regidor de Medi Ambient, Albert Bastida i la regidora de Territori, Margot Santos i diferents tècnics tant del Parc de Serralada de Marina com de l’Ajuntament de Sant Fost, per a estudiar i calendaritzar l’incorporació de Sant Fost al Parc Natural de la Serralada de Marina. 

Ambdues parts van acordar, un cop escollida l’empresa que s’encarregarà d’elaborar l’estudi, a iniciar l’elaboració d’un esborrany del pla especial de desenvolupament específic de Sant Fost que permeti la protecció dels boscos del nostre municipi.

El procés es farà de forma coordinada amb la Diputació de Barcelona, el Parc Natural de la Serralada de Marina, així com l’Ajuntament i de la ma de les entitats, dels veïns i les veïnes de Sant Fost.

Darrera actualització: 22.07.2021 | 13:58