L’Ajuntament de Sant Fost prepara la licitació del subministrament energètic apostant per la sostenibilitat i el cooperativisme

Dijous, 29 de juliol de 2021 a les 00:00

L’Ajuntament de Sant Fost de Campsentelles ja ha fet els passos previs per tal de recopilar informació tècnica del servei, a més d’elaborar una relació dels comptadors i l’enllumenat susceptible a incorporar dins del plec tècnic.

Finalment, la contractació de l’empresa inerGy es va aprovar el passat dimarts a la Junta de Govern Local.

L’inici de l’estudi està previst per a mitjans de Setembre, i així iniciar el procés de licitació a primers de l’any 2022. D’aquesta manera, el Govern municipal donarà compliment a l’acord i la voluntat política del plenari, per contractar un servei de subministrament energètic responsable, social i mediambiental, donant així prioritat a les empreses cooperatives.

Així les coses, l’actual Govern de Sant Fost, que demà 30 de Juliol, portarà 4 mesos al Consistori, es manté fidel a les polítiques mediambientals i a l’Agenda 2030.

Ja al següent mes de govern, el 17 de Maig, es va establir la primera reunió amb l’AMEP (Associació de Municipis per l’Energia Pública), on el Sr. Marc Cadevall va comunicar que havíem de reunir-nos també amb l’ACM el 3 de Juny.

Posteriorment, el dia 7 de Juny, es van reunir amb l’Ajuntament de Terrassa, com a primer Ajuntament que ha canviat d’empresa energètica en els seus espais municipals, i que van donar el contacte de l’empresa inerGy.

El 15 de Juny l’Ajuntament de Sant Fost es reuneix amb inerGy; empresa especialitzada en assessorament pel concurs de subministrament elèctric i la monitorització del consum dels espais municipals. Mentre s’està duent a terme tot aquest treball previ a la licitació, s’ha renovat per darrer cop, el contracte vigent amb ENDESA.

Aquest projecte forma part de la línia política de l’Ajuntament de Sant Fost de continuar apostant per l’energia renovable, com ja es va fer anteriorment amb altres projectes, com és el cas de l’ús de l’energia solar en l’enllumenat públic, o l’aposta per les bombetes LED de baix consum.

Darrera actualització: 30.07.2021 | 09:24