L’Ajuntament de Sant Fost presenta el nou diari municipal de l’ALBA

Dijous, 10 de de juny de 2021 a les 00:00

El butlletí local, s’ha redissenyat amb identitat pròpia i en un format diari de paper reciclat, seguint les polítiques mediambientals de l’Agenda 2030.

Tot i amb uns dies de retard, el nou diari municipal “l’Alba” arribarà al llarg de la setmana a les llars dels santfostencs i santfostenques.

Des de l’Ajuntament s’ha estat treballant durant aquest mes de Maig, en un canvi radical del butlletí municipal de Sant Fost. Des del Govern, s’aposta per transformar l’Alba en un diari obert al poble, amb identitat pròpia i amb un disseny respectuós amb el medi ambient.

L’Alba passarà a ser un diari de 16 pàgines, amb molt contingut visual, amb seccions noves com la pàgina dedicada als comerços i promoció del municipi, un espai per les entitats animalistes, una secció cultural de la Biblioteca municipal, on es recomanaran cada mes els millors llibres,  així com una secció per conèixer i promocionar el patrimoni local.

Es continuarà repartint a primers de cada mes, amb l’excepció del mes d’Agost que no hi ha edició de l’Alba.

Així les coses, el nostre diari està oberta a la col·laboració de la ciutadania i les entitats locals.

Si voleu col·laborar podeu enviar un correu a comunicacio@santfost.cat explicant la vostra proposta.

Aprofitem la ben entesa per informar d’una fe d’errades en l’edició de l’Alba d’aquest mes de Juny del 2021, en la que hi ha un error tipogràfic que no hem pogut corregir abans de dur a la impremta, a la pàgina 9, en el títol de l’article de l’entrevista. Ha desaparegut misteriosament l’h del verb haver. Encara l’estem buscant.

Com a senya d’identitat del diari, s’ha agafat a l’estàtua del pessebre vivent, més conegut com “el Manelet”. Aquest personatge entranyable, a més, estarà amagat dins del diari i, els més menuts, podran intentar trobar-lo. Qui ho aconsegueixi, podrà venir a l’Ajuntament a rebre un petit premi.

Darrera actualització: 12.07.2021 | 12:09