L'Ajuntament organitza els tallers de medi ambient a les escoles

Dimarts, 25 d'octubre de 2022 a les 00:00

Aquesta darrera setmana han començat els tallers a  l'escola el Roure

 

 

L'alumnat de 1r, 2n i 3r al taller “Toca Toca” ha conegut de primera mà què mengen, on viuen, les característiques i les necessitats de diferents animals, entre ells rèptils i amfibis. A més, els que han volgut, els han pogut tocar i agafar.

 

Els de 6è han construït caixes niu per ocells insectívors que podran instal·lar a l’escola, per tal de facilitar la nidificació dels ocells i fomentar la biodiversitat, així com contribuir a la lluita biològica contra plagues.

 

I els de 4t s’han acostat a la llera del riu Besòs per a realitzar un itinerari de descoberta de l’entorn fluvial, on han après sobre la biodiversitat d’aquest ecosistema i la seva importància per la diversitat de serveis ecosistèmics que ens aporten.

 

Al novembre, també s’impartiran a l’escola Joaquim Abril, els alumnes de 2n el “Toca Toca” i els de 5è construiran caixes niu.

 

Amb aquest aprenentatge i amb els coneixements adquirits es fomenta el respecte per la natura i l’entorn. Aquests tallers han estat impartits per l’associació Edulis Activitats d’Educació Ambiental i compten amb subvenció de la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 25.10.2022 | 13:05