L'enotast torna a Sant Fost

Dimarts, 20 de desembre de 2022 a les 00:00

El passat diumenge la terrassa del Bar la Cúpula va ser l'escenari del 2n Enotast de Sant Fost, on un grup de veïns i veïnes van poder degustar els vins proposats per D.O Alella, el vi de Sant Fost de Can Matons i el Xirà del celler Testuan, amb el sommelier Dani Garcia, i les delicioses tapes del bar la Cupula. 

L’ Enotast , és una proposta impulsada per la DO d’Alella  que  proposa recórrer al llarg de l’any  la Ruta del  Vi DO  d’Alella a través del tast dels seus vins amb platets de temporada i de proximitat.  Sant Fost, va fer el seu primer Enotast el mes de juny al  Restaurant Mas corts i diumenge  al Bar la Cúpula.

Pel maridatge, la Cúpula va proposar les següents tapes:

PEPA PIG: Pa brioix amb papada de porc cuita a baixa temperatura, banyada amb salsa Kabayaki, maionesa de kimchee, cogombre i ceba encurtida.

PORKUS: Pa brioix amb galta de porc, salsa de vi negre i patates xips.

 

L’objectiu de l’activitat és  Sensibilitzar la població local sobre la cultura vitivinícola del territori de la DO Alella a través del coneixement del seus cellers, vins i gastronomia. Atraure el visitant interessat en la cultura vinícola, l’oferta gastronòmica i els productes de proximitat.

 

Darrera actualització: 20.12.2022 | 10:23