Més de 150 joves opinen sobre quin espai volen a Sant Fost

Dijous, 25 de març de 2021 a les 09:10

Entre els mesos de desembre i gener, més de 150 joves van participar en el Pla de Dinamització per a l’equipament juvenil La Llera que va impulsar l’Ajuntament de Sant Fost en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, per tal de determinar quines polítiques municipals podien servir per aprofitar millor l’espai i recollir opinions i experiències de professionals i dels propis joves del municipi.

En concret, es van organitzar diverses trobades virtuals amb la participació de tècnics municipals de l’àrea de joventut i serveis personals, i amb joves de Sant Fost d’una franja d’edat entre els 12 i els 25 anys. Una vintena de joves van participar en aquestes trobades on-line, mentre que 137 persones van respondre l’enquesta que la regidoria de Joventut va distribuir a través de l’institut Alba del Vallès.

En conclusió, les principals reclamacions dels joves van ser la creació d’una programació estable a La Llera per tal d’atreure més jovent, treballar en la creació un vincle fort entre els joves i l’espai juvenil i impulsar un equipament satèl·lit per donar resposta als joves de menor edat.

Darrera actualització: 24.03.2021 | 14:41