Nou recorregut de l’Albus i Transport a Demanda

Dijous, 30 de setembre de 2021 a les 00:00

El passat divendres 17 de setembre l'Ajuntament de Sant Fost i l'Associació de Municipis de Transport Urbà, AMTU, vam presentar la nova proposta de mobilitat per Sant Fost.

Aquest projecte es va engegar fa 3 mesos com a prioritat de govern, per tal de donar una resposta a les demandes socials i oferir un servei que permeti a la ciutadania de tots els barris de Sant Fost moure's pel municipi.

D'aquesta manera, a partir del 4 d'octubre l'Albus canviarà el seu recorregut per continuar oferint el servei als barris actuals, incorporant els barris que van quedar sense transport, com Can Calet i Can Boc.

Per tant, l'horari es modificarà, així com el recorregut, que passarà a ser un servei dinàmic amb rutes curtes i llargues. D’aquesta manera, l’Albus arribarà a tot el municipi.

Aquesta proposta, realitzada amb el suport tècnic de l'AMTU, millorarà l'eficiència del servei, que passarà a estar disponible durant el mes d'agost i inclourà un aparell de localització de l'Albus per seguir en temps real el seu recorregut, optimitzarà els horaris (guanyant dues freqüències més) i reduirà el cost anual del servei.

Tanmateix, aprofitant l'expertesa de l'AMTU, s'ha treballat un nou servei de Transport a Demanda accessible que complementarà els serveis de l'Albus i les línies interurbanes 360 i 361 als barris de Mas Llombart, Mas Corts i La Conreria, per tal de millorar la seva mobilitat al nucli urbà i als principals serveis del poble.

A més a més, aquest servei estarà subvencionat amb un preu d'1,5€ per viatge/persona i estarà disponible els primers mesos de 2022.

El servei es podrà sol·licitar per telèfon i per l'aplicació mòbil FlexiTransport (disponible en breu).

Darrera actualització: 01.10.2021 | 12:59

Imatges

TAD