Nova pàgina web de l'Ajuntament de Sant Fost

Dimecres, 13 de gener de 2021 a les 08:00

Aquest dimecres, l’Ajuntament de Sant Fost estrena nou portal web municipal, que passarà a ser més intuïtiu i agilitzarà els tràmits online.

La nova pàgina web inclou tota la informació relacionada amb el consistori i el municipi, la pàgina de transparència, les notícies d’actualitat i els butlletins de l’Alba, a més d’un ampli llistat actualitzat dels equipaments, les entitats i els comerços del municipi, i els telèfons i les direccions d’interès de Sant Fost.  

A més, s’hi poden trobar de forma més ràpida els enllaços per fer els tràmits telemàticament, com la presentació d’instàncies genèriques, la sol·licitud d’accés a la informació pública, la petició de cita amb càrrecs electes i tècnics municipals o la bústia de queixes i suggeriments.  

La nova pàgina web és un recurs gratuït de la Diputació de Barcelona. L’objectiu és que sigui una eina eficaç per fomentar la participació ciutadana i agilitzar gestions, a més d’una finestra oberta a tots els visitants que hi accedeixin i tinguin ganes de conèixer el municipi.

Darrera actualització: 13.01.2021 | 10:11