Per una revetlla de Sant Joan segura

Dimecres, 22 de juny de 2022 a les 00:00

Ja tenim  la revetlla de Sant Joan a tocar, una festa molt tradicional a Catalunya, en la que se celebra el solstici d'estiu i en la que l'element principal és el foc.

A sant Fost, com ja és tradició, diferents entitats del poble, Omnium, Gegants, Tamfost, ANC, i el grup G.A.M Segle XX , han organitzat activitats amb l'arribada de la flama del Canigó a la plaça de la vila, on es llegirà el manifest i s'encendrà el peveter i seguidament hi haurà ballada de sardanes.

Des de l'Ajuntament s'ha preparat un dispositiu especial que compta amb

l'acció coordinada de Protecció Civil i la Policia Local i el reforç tant material com humà dels dos cossos de seguretat i emergències del municipi per tal de garantir que la revetlla, aquesta festa tan nostra, sigui segura.

Recordeu que estem immersos a una forta onada de calor des de fa dies que fa que el risc d'incendis siguin molt alts. És per aquest motiu que us demanem molta precaució, per aquesta revetlla, i que seguiu estrictament el compliment de la legislació vigent en matèria de prevenció d'incendis forestals.

"Durant el període comprés entre el 15 de març i 15 d'octubre, ambdós inclosos, està prohibit a tots els terrenys forestals i a menys de 500 metres de massa forestal":

  • Es recorda la prohibició de fer fogueres, llençar coets, globus o altres artefactes que continguin foc.
  • Abocar escombraries i restes industrials de qualsevol mena que puguin ser causa d'inici d'un foc.
  • Llançar objectes encesos

Bona Revetlla a tothom, molta precaució i aprofiteu per encarregar la coca de Sant Fost a les nostres pastisseries i cafeteries:

Forn Corbalan, Pastisseria Gabà, Cafeteria Angela's.

Darrera actualització: 22.06.2022 | 14:47