Projecte RADARS

Dimecres, 6 de d’abril de 2022 a les 12:20

La solitud no volguda pot tenir un efecte devastador en la salut, el benestar i la qualitat de vida de les persones grans.

Els processos de pèrdua es donen especialment durant la vellesa i poden provocar dificultats d’adaptació i un sentiment incrementat de solitud.

És per això que, RADARS és un projecte d’acció comunitària impulsat per la regidoria de Gent Gran i Benestar Social de l’Ajuntament de Sant Fost, amb col·laboració amb l’Institut dels Serveis Socials de Barcelona, per pal·liar els efectes de la soledat no volguda i prevenir situacions de risc de les persones grans. Es tracta de treballar conjuntament veïns i veïnes, comerços, farmàcies, persones voluntàries, entitats i equipaments, amb l’objectiu de transformar els barris en comunitats humanes, segures, participatives i solidàries.

El funcionament d’aquest projecte fa costat al suport que ofereix els serveis socials, que donen resposta als RADARS dels possibles casos de risc, truquen a les persones grans per saber com es troben, ofereixen serveis i solucions a les problemàtiques que tinguin aquestes persones i també proposen fer activitats per evitar la solitud a les persones grans.

Tinguem cura i atenció de les persones grans que tenim a prop, amb una mirada sensible i respectuosa.

Fem poble, cuidem les persones grans.

Darrera actualització: 06.04.2022 | 12:24

Imatges

Radars Radars