Projecte RE-ACCIONA a l’institut

Dilluns, 4 de juliol de 2022 a les 00:00

Alumnes de 4t d’ESO de l’institut Alba del Vallès van presentar el seu curtmetratge “Sense igualtat no hi ha pau” a l’Ateneu. 

 

El curtmetratge és fruit del treball realitzat a l’assignatura de Visual i Plàstica, emmarcat en el projecte RE-ACCIONA, finançat per l’Ajuntament de Sant Fost i la Diputació de Barcelona. 

La finalitat del projecte és treballar la consciència social i la cultura de la pau. Els alumnes varen triar l’Associació Catalana per la Pau per a realitzar un curtmetratge sobre la perspectiva de gènere i com afecta aquesta als drets humans. 

“Tinc Dret” és el nom de la campanya de sensibilització que els alumnes han gravat al centre utilitzant material professional, treballant el llenguatge i els aspectes tècnics del món audiovisual. 

El llenguatge audiovisual és idoni per treballar projectes de sensibilització perquè és estimulant, fomenta el treball en grup, la participació i l’experimentació d’emocions perquè t’obliga a posar-te “en la pell de l’altre”. 

Dimarts 7 de juny al matí, també van assistir a l’estrena dels Projecte Reacciona realitzats als  centres educatius de Catalunya, Balears i Occitània aquest curs, a l'Auditori del CosmoCaixa de Barcelona i van fer entrega del vídeo a l'entitat a la que va dirigit el curtmetratge, l’Associació Catalana per la Pau. 

Aquesta activitat ha comptat amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Enhorabona per la bona feina! 

Darrera actualització: 03.07.2022 | 20:59