Reconeixements i felicitacions públiques a Sant Fost per a les gestions i els treballs realitzats amb l'Ajuda humanitària a Ucraïna.

Dimarts, 29 de novembre de 2022 a les 00:00

 
L'Ajuntament de Sant Fost va rebre reconeixements i felicitacions públiques per part del ConsolOleg Grabovwtskyy del Consolat General d'Ucraïna a Barcelona en un acte en commemoració del dia del Voluntariat que es va celebrar el passat dissabte a Mollerussa. 
 

L'alcaldessa Montserrat Sanmartí i els regidors Margarita Santos i Pere Raspall van rebre les congratulacions per a les gestions i els treballs duts a terme amb l'ajuda humanitària a Ucraïna. 
 
També se'ls va fer un reconeixement especial la família Anglada per cedir desinteressadament la seva nau de grans dimensions, ubicada al polígon de Sant Fost de Campsentelles, per instal·lar el Centre Logístic de l'ajuda humanitària més gran d'Espanya. 
 
A l'empresa Ferrimax per cedir gratuïtament i desinteressadament el subministrament elèctric al Centre Logístic de l'Ajuda Humanitària d'Ucraïna de la Coordinadora Operativa d'Associacions de Voluntaris de Protecció Civil de Catalunya. 
 
A la Brigada Municipal de l'Ajuntament de Sant Fost per la seva gran dedicació en totes les gestions de logística per tal de distribuir tota mena de material de primera necessitat al poble ucraïnès l al Voluntariat Social de Sant Fost de Campsentelles per al seu suport i ajuda amb el repartiment del material per al seu transport a Ucraïna. 
 
A dos membres i voluntaris de Protecció civil, Manuel Francisco Zapata i Eloy Lucas Broceño, per la seva constant dedicació, esforç i col·laboració per tal d'assolir els objectius de la Coordinadora Operativa d'Associacions de Voluntaris de Protecció Civil de Catalunya i en conseqüència en benefici del voluntariat de Protecció Civil de Catalunya. 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

 

Enguany les condecoracions Creu al Mèrit de Protecció Civil es van atorgar a: 
 
Guillem Abelairas Berrocal, voluntari de protecció Civil de Sant Fost per les gestions i els treballs realitzats amb l'ajuda humanitària a Ucraïna, els quals van ser imprescindibles per poder aportar aquesta ajuda al poble ucraïnès. 
 

I Al Coordinador de Protecció Civil de Sant Fost de Campsentelles, Jordi David Gallego Ojeda, per la seva extraordinària dedicació, especial esforç i constància en la fundació, impuls i expansió d'aquesta Coordinadora Operativa, així com a la seva trajectòria a Protecció Civil al municipi de Sant Fost de Campsentelles, al territori Català i al conjunt de l'Estat. 
 
Durant l'acte també es va fer una projecció d'un video de les inundacions d'Alcanar el mes de setembre del 2021 i l'alcalde d'Alcanar Joan Roig Castell va agraïr i va fer entrega d'un reconeixement públic a tots els cossos de Protecció Civil que van intervenir. 

 

 

 

Darrera actualització: 30.11.2022 | 09:56