Sant Fost, Martorelles i Santa Maria presenten un servei de promoció econòmica mancomunat

Divendres, 26 de de juny de 2020 a les 00:00

Aquest divendres al matí s'ha presentat el Servei de Promoció Econòmica La Serradora, un servei conjunt dels ajuntaments de Sant Fost, Martorelles i Santa Maria de Martorelles, que vol potenciar les polítiques actives d’ocupació i intermediació amb les empreses.

Al tractar-se d’un servei conjunt, la ciutadania que cerqui feina o vulgui ampliar els seus coneixements es dirigirà en primera instància a les OAC de cada municipi i serà atesa de forma personalitzada i en un període breu des de La Serradora de Sant Fost (Cr. Barcelona amb cr. Santa Rosa). Pel que fa a les polítiques formatives no reglades, aquestes es prestaran des de les Escoles Montserrat de Martorelles (Cr. Escoles 8).

A la presentació, l’alcalde de Sant Fost, Carles Miquel, exposava que en aquests moments “hem d’acompanyar a la nostra gent que es troba en situació en atur i que no té ingressos i per això abocarem recursos tècnics, econòmics i humans en aquest projecte”. Per la seva part, l’alcalde de Santa Maria de Martorelles, Luisma Pintor, assegurava que “aquesta eina ens ajudarà a facilitar futurs i fer un treball social amb la ciutadania dels tres municipis”.

A més a més, els tres ajuntaments estan treballant amb l’Agrupació d’Industrials del Baix Vallès (AIBV) per a l’adhesió d’aquests al projecte i treballar les polítiques d’ocupació i promoció econòmica conjuntament entre els tres municipis i la principal representació empresarial del Baix Vallès, que també té la seu a La Serradora: “Treballar conjuntament amb ells ens ha de permetre accedir a millors ofertes d’ocupació però també a poder-nos ajudar a formar aquesta ciutadania amb qualitat de llocs de treball” apuntava l’alcalde de Martorelles, Marc Candela.

La intenció de crear un servei conjunt d’ocupació i promoció econòmica és una voluntat dels tres governs municipals des de l’inici del mandat i, arran de la COVID-19, s’ha decidit accelerar la posada en funcionament d’aquest, amb la intenció que entri en funcionament la primera quinzena de juliol.
 

Darrera actualització: 21.02.2022 | 16:42