Seguretat del petits en les entrades i sortides a l’escola El Roure

Dijous, 16 de febrer de 2023 a les 15:30

Aquest curs 2022/23, les entrades i sortides de l’escola El Roure s’estan realitzant per les dues portes de l’av. Catalunya i el tram de carrer davant de l’escola queda tallat al trànsit durant uns intervals de temps.

Hem treballat conjuntament amb la direcció del centre per tal de pacificar l’entorn escolar i millorar la seguretat dels nens i nenes en els moments d’entrada i sortida. La policia local i l’agent cívic, que han estat allà habitualment per tal de controlar el trànsit, facilitar l’accés a peu a l’escola i informar-vos als veïns i a les famílies, han valorat favorablement les mesures adoptades.

Ara, estem realitzant les tasques de senyalització viària per completar l’actuació i aprofitem per compartir algunes recomanacions:

  • Respecteu els horaris de tancament del carrer: de 8.50 h a 9.10 h; de 12.20 h a 12.40 h; de 14.50 h a 15.10 h i de 16.20 h a 16.40 h.
  • Si teniu el vehicle estacionat al tram de carrer que queda tallat o heu de sortir del vostre garatge, recordeu que no es pot circular durant aquestes franges horàries en què és zona de prioritat de vianants.
  • Ja no estan en vigor les targetes que es van facilitar fa temps al veïnat i professorat del centre per accedir al carrer quan està tancat al trànsit.
  • No retireu les tanques, ho fa la persona responsable en l’horari establert.
  • Respecteu les indicacions de la policia i l’agent cívic i acudiu a ells davant qualsevol dubte.

 

Agraïm la vostra col·laboració. Entre tots i totes podem crear un entorn segur pels nostres petits.

Darrera actualització: 16.02.2023 | 15:11