TALLERS D’ENTRENAMENT EN BENESTAR EMOCIONAL

Divendres, 14 d'octubre de 2022 a les 00:00

Dijous 6 d’octubre es va realitzar el primer taller de benestar emocional “Aprèn a desconnectar la teva ment (rutina de relaxació)”. 

 

El referent de benestar emocional va explicar de forma clara i entenedora que sentir-se relaxat és una sensació molt subjectiva i que les tècniques de relaxació que escollim, segons la nostra manera de ser, s’han d’entrenar per a incorporar-les en la nostra memòria corporal. 

 

Va resultar una estona profitosa, amb consells pràctics i assolibles, on es va poder fer consultes i comentaris sobre el tema. En acabar, les vint persones assistents es van mostrar satisfetes i decidides a posar en pràctica alguns dels recursos plantejats i a continuar amb els tallers. 

 

Hi ha previstos dos tallers més:  

  • Dijous 20 d’octubre: Trencant bucles (rutina de gestió de pensaments) 
  • Dijous 27 d’octubre: A dormir (rutina de la son)    Estan adreçats a persones adultes majors de 18 anys i es porten a terme a la Sala de Plens de l’Ajuntament, de la mà d’un professional especialitzat en benestar emocional del CAP de Sant Fost, a les 17.30 h.    Aquests tallers formen part de les activitats programades amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental (10 d’octubre) organitzades conjuntament des de la Taula Vallesana de Salut Mental i Addiccions, de la qual en formen part l’ajuntament i el CAP de Sant Fost.    Per a inscripcions i més informació, adreceu-vos al taulell d’Atenció a la Ciutadania del CAP Sant Fost o truqueu-hi per telèfon 93.579.54.06.   
Darrera actualització: 11.10.2022 | 13:29