Torna l’Enotast a Sant Fost!

Divendres, 2 de desembre de 2022 a les 00:00

La regidoria de promoció del municipi conjuntament amb el consorci D.O d’Alella ha organitzat un tast de vins de Can Matons, de  les vinyes de Sant Fost, al Bar la Cúpula

 

 L’ Enotast , és una proposta impulsada per la DO d’Alella  que  proposa recórrer al llarg de l’any  la Ruta del  Vi DO  d’Alella a través del tast dels seus vins amb platets de temporada i de proximitat. 

Sant Fost, va fer el seu primer Enotast el mes de juny al  Restaurant Mas corts i diumenge 18 de desembre  es realitzarà  al Bar la Cúpula.

Pel maridatge el Bar la Cúpula ha  proposat  les següents tapes:

PEPA PIG: Pa brioix amb papada de porc cuita a baixa temperatura, banyada amb salsa Kabayaki, maionesa de kimchee, cogombre i ceba encurtida.

PORKUS: Pa brioix amb galta de porc, salsa de vi negre i patates xips.

El tast és popular i està conduït per un somelier encarregat de donar a conèixer el producte i el lligam amb el territori de manera amena i propera. L’objectiu de l’activitat és  sensibilitzar la població local sobre la cultura vitivinícola del territori de la DO Alella a través del coneixement del seus cellers, vins i gastronomia. Atraure el visitant interessat en la cultura vinícola, l’oferta gastronòmica i els productes de proximitat.

 

El preu de l’enotast és de 8 € i es pot fer reserva a través del web  www.enoturismedoalella.cat

 

 

 

Darrera actualització: 01.12.2022 | 13:10